Gotovo, Partizan dobio i četvrto pojačanje!

Autor: Darko Mitrović
petak 01.07.2022.
20:33
Izvor: Sportske.net

Dugo su trajali pregovori...

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Partizan još uvek ima dosta posla u letnjem prelaznom roku, iako je angažovao bekove Zlatana Šehovića, Aleksandra Filipovića i vezistu Patrika Andradea.

Crno-beli su u pregovorima i sa francuskim Sošoom oko transfera krilnog fudbalera Maksima do Kouta, ali pre toga su rešili pitanje štopera.

Iz Humske su večeras zvanično potvrdili novi povratak Svetozara Markovića iz Olimpijakosa! Ali, ovoga puta ne na pozajmicu, jer su crno-beli otkupili njegov ugovor i dogovorili četvorogodišnju saradnju sa popularnim Svetom.

On je još kao 17-godišnjak uspeo da se izbori za mesto prvotimca u Partizanu, ali se u Humskoj nije dugo zadržao, jer je njegove kvalitete prepoznao Olimpijakos i u leto 2019. godine crveno-beli iz Pireja su za milion i po evra angažovali talentovanog defanzivca.

Međutim, Marković nije uspeo da se izbori za minutažu u novom klubu, išao je na pozajmicu u Larisu, posle čega se vratio i u Partizan kao pozajmljen igrač u sezoni 2020/21.

Usledio je novi pokušaj u Olimpijakosu, ali se ništa nije promenilo, iako je u Partizanu pružao odlične partije. Prošle sezone Marković je jedva čekao da što pre okonča saradnju sa Olimpijakosom, a čak je prijavio klub za mobing jer je primoravan da trenura rano ujutru, iako nije bio u planovima trenera.

Klub je pokušao ponovo da ga šalje na pozajmicu, ali očigledno je Marković želeo samo u Partizan koji je posle dugih pregovora uspeo da ga vrati u svoje redove.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke