Gotovo! Savo ima novi klub, hoće li se sresti sa Partizanom?

Autor: Darko Mitrović
utorak 15.06.2021.
22:11
Izvor: Sportske.net, Sportklub

Izgleda da je gotovo.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Pregovori su uspeli, Savo Milošević preuzeće ekipu ljubljanske Olimpije!

Kako je večeras preneo ''Sportklub'', bivši trener Partizana postigao je dogovor sa prvim čovekom Olimpije Milanom Mandarićem i u narednboj sezoni vodiće ekipu koja će se kao i Partizan, takmičiti u UEFA Ligi konferencija. Možda se i sretnu ovog leta...

Ljubljančani su protekle sezone bili blizu titule, ali su finiš sezone očajno odigrali, pa su na kraju završili na trećem mestu. Ipak, utisak su popravili u Kupu, gde su u finalu savladali ekipu Celja sa 2:1.

Bez obzira na taj trofej, uprava kluba na čelu sa Milanom Mandarićem je odlučila da okonča saradnju sa dosadašnjim trenerom Goranom Stankovićem, a kako sada stvari stoje, naslediće ga Savo Milošević.

Zvanična potvrda iz Olimpije se tek očekuje, ali sve ukazuje da će Milošević naći prvi angažman od septembra prošle godine kada je odlučio da napusti klupu Partizana.

Podsetimo, Partizan mu je bio prvi klub koji je vodio kao šef struke i od proleća 2019. do septembra prošle godine osvojio je jedan trofej Kupa Srbije, uz plasman u grupnu fazu Lige Evrope, gde su crno-beli zamalo ostali i bez plasmana u nokaut fazu takmičenja. Sećate se onog čuvenog meča sa Alkmarom, kada je Partizan prokockao vođstvo od 2:0 sa igračem više...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke