''Građevinare'' muči neefikasnost

Autor: Darko Mitrović
nedelja 25.01.2015.
18:19
Izvor: Sportske.net

Iako su pripreme još uvek u uvodnoj fazi, trener Rada Milan Milanović upozorava na problem neefikasnosti svog tima.

fkrad.rs/DarkoĐorđević
fkrad.rs/DarkoĐorđević

Povezane vesti

Taj problem je došao do izražaja i u kontrolnoj utakmici sa ekipom Turbine iz Vreoca, pošto je ovaj duel okončan rezultatom 0-0.

Bio je to prvi meč ekipe Rada od početka godine, a posle utakmice trener Milan Milanović je ipak konstatovao da je duel poslužio svrsi.

''Dobra trening utakmica, ali nedostajala nam je realizacija. Nikako da rešimo situacije u 16 i oko 16 metara. Ali ovo je tek početak priprema.

Nadam se da ćemo do početka prvenstva da rešimo problem neefikasnosti. Tokom priprema radićemo na realizaciji. Mogu da budem zadovoljan odnosom igrača prema meču'',
istakao je Milanović.

U prvom poluvremenu za Rad su nastupili: Erić, Nenadović, Đurić, Maraš, Vico, Gnjatić, Milošević, Ljujić, Veselinović, Ivan Marković, Rodić.

Drugo poluvreme: Dejanović, Miloš Marković, Milanović, Bajinović, Kričak, Milisavljević, Simić, Mladenović, Denić, Stefan Mihajlović i Nemanja Mihajlović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
FkpCascais
Sunday, 25.01.2015
19:46

Imam 2 pitanja. Prvo, gde je Jelić? Drugo, tako vam i treba, kad se ne trudite čak ni na probe da dovedete neke napadače domaće ili što da ne, strane