''Građevinari'' predstavili novog golmana, u sredu test protiv Rusa

Autor: Darko Mitrović
sreda 30.01.2019.
00:02
Izvor: Sportske.net, FK Rad

Ekipa Rada jača je za iskusnog golmana koji se priključio ekipi na pripremama u Turskoj.

FK Rad
FK Rad

Povezane vesti

Mladen Živković sa blizu 100 mečeva u najelitnijem srpskom takmičenju, predstavljaće veoma ozbiljnu konkurenciju mladom Dušanu Markoviću, jednom od najperspektivnijih domaćih čuvara mreže.

Živković u redove Rada stiže iz norveškog Mjondalena i ove godine puni 30 godina.

''Velika mi je čast što sam pristupio ekipi Rada, klubu sa tradicijom. Konkurencija na gol crti je izuzetna, ali ona stvara zdravu atmosferu da svi još marljivije radimo i nametnemo se treneru. U svakom slučaju, svi koji vole Rad, ne treba da brinu za poziciju golmana.

Navijačima Rada mogu da poručim da i dalje budu naš dvanaesti igrač, a mi ćemo se igrama na terenu odužiti za podršku koju nam pružaju'', rekao je Mladen Živković, koji je pored umeća u golmanskim rukavicama, svršeni diplomac Ekonomskog fakulteta.

Inače, izabranici Dragana Stevanovića će u sredu od 17.30 časova po lokalnom vremenu (15.30 po našem vremenu) odmeriti snage s ruskim drugoligašem, trenutno vodećom ekipom u ruskom prvenstvu, ekipom Tambov. Kao što je to praksa u ovoj fazi rada, igrači će dobiti priliku najviše po 45 minuta.

Šef stručnog štaba Dragan Stevanović sa pozitivnim mislima očekuje prvi kontrolni meč u Antaliji.

''Premijerni meč u Turskoj i lepa prilika da pokažemo šta smo do sada uradili i da li smo napravili korak napred u odnosu na utakmicu u Gornjem Milanovcu. Odradili smo četiri treninga i verujem da će igrači pokazati ono što najbolje mogu. Naravno idemo na pobedu da od ovog meča stvaramo pobednički mentalitet, jer po meni pozitivan rezultat u prijateljskim utakmicama donosi pozitivnu atmosferu'', istakao je Stevanović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke