Grafičar sa iskusnim stručnim štabom korača ka najvišem rangu!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 25.01.2020.
12:11
Izvor: Sportske.net

Može li klub sa Senjaka do Super lige Srbije?

FK Crvena zvezda

Povezane vesti

Stručni štab Fudbalskog kluba Grafičar čine čak četvorica nekadašnjih igrača ovog kluba, koji su se posle završenih karijera posvetili trenerskom poslu u klubu sa Senjaka i sa velikim ambicijama koračaju ka ulasku u najviši rang takmičenja.
 
Milija Žižić, Milan Stegnjajić, Miroslav Fabok i Nikola Ristanović su nekada igračkim kvalitetima branili ljubičaste boje jednog od najstarijih klubova u Srbiji, a danas u  radu sa mladim i talentovanim fudbalerima pokušavaju da prenesu znanje stečeno tokom igračkih dana, ali i da podignu klub na najviši nivo.
 
-Ne gledamo samo fudbalske zahteve prema igračima, hoćemo da im pomognemo i usmeravamo ih na obrazovanje neophodno za vreme karijera, a pogotovo razmišljamo o trenucima po završetku. Želimo, dok su kod nas, da budu zadovoljni, da naprave ozbiljne karijere i da nam se vraćaju kad okače kopačke o klin, sa ciljem da zajedno radimo i usavršavamo se još više - istakao je Slobodan Govedarica predsednik razvojnog tima Crvene zvezde.
 
Igrači Grafičara sjajno su vodjeni trenutnim trenerom Milijom Žižićem i njegovom pomoćnikom Milanom Stegnjajićem koji su doprineli fenomenalnim rezultatima u jesenjoj polusezoni.
 
-Milija Žižić, šef struke, predavač je na školovanju za A licencu. Radi se o ozbiljnom, porodičnom čoveku, ocu dvoje dece.  Posvećen je, profesionalan, karakteran stručnjak - rekao je Govedarica i dodao - Milan Stegnjajić je u kapitenskoj ulozi 2015/16 uveo tim u Srpsku ligu i na taj način pokrenuo novu eru jednog od najstarijih srpskih klubova. Sad kao pomoćni trener, desna je ruka šefa stručnog štaba, Milije Žižića.
 
Nikola Ristanović posle provedenih šest godina u klubu kao igrač, po završetku karijere i fakulteta spojio je svoju struku sa klubom za koga ga vežu lepe uspomene.
 
-Novi klupski pravnik je naš nekadašnji igrač Nikola Ristanović, njegov san bio je da ostane u fudbalu ali u novoj ulozi. Jedan od najboljih studenata pravnog fakulteta vratio se kod nas, Grafičar nosi u srcu, ovde je proveo nekoliko godina - zaključio je Slobodan Govedarica, predsednik razvojnog tima Crvene zvezde.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.

avatar
pfc
Saturday, 25.01.2020
19:01

Zar je to dozvoljeno. Ono pre par godina kad je Teleoptik bio lider bilo je reci da pravila to ne dozvoljavaju. Verovatno ce sad da usvoje da je to moguce.

avatar
somborac77
Saturday, 25.01.2020
16:01

Sve je ovde u redu,ali postavlja se pitanje da li ce graficar smeti da igra ling long ligu s obzirom da je zvezdin razvojni klub???Da se nebi "slucajno" desilo da imamo slucaj iz aba lige gde igra fmp i zvezda u istoj ligi.

avatar
Momčilo-PN
Saturday, 25.01.2020
15:26

Kako može filijala Crvene Zvezde igra u istom rangu sa Zvezdom?

avatar
Südkurve München
Saturday, 25.01.2020
14:38

Kako filijala moze igrati u Superligi ?? To izgleda jedino ima u Srbiji i Hrvatskoj. Graficar = Lokomotiva Zagreb

avatar
ČokoMoko
Saturday, 25.01.2020
14:28

Jesam zvezdas ali je sramota ako budu dozvolili filijali ulazak u superligu!

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 25.01.2020
14:27

zvezdina filijala može da uđe u SL samo ako njena centrala zvezda izađe iz SL.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Saturday, 25.01.2020
13:52

Nadam se da cemo sledece godine da gledamo derbi Zvezda - Graficar.

avatar
Колатерална Штета
Saturday, 25.01.2020
13:16

Za razliku od košarke, u fudbalu nije dozvoljeno da filijala jednog kluba i taj klub budu u istoj ligi. Takođe kod nas važi pravilo da jedan klub ne može pozajmiti više od 3 igrača iz istog kluba ukoliko nije filijala,...

avatar
2012/2013-2019/2020
Saturday, 25.01.2020
13:13

Taman umesto matice hobotnice koju ceka dugogodisnja tama i camotinja mada nisam bas siguran da ce to sto ove neminovno ceka moci da zaobidje i njihovu filijalu.