Grmeli zvižduci sa Zvezdinog severa dok je Bahar davao izjavu!

Autor: Darko Mitrović
sreda 01.11.2023.
21:13
Izvor: Sportske.net

Sada već ogromno nezadovoljstvo Zvezdinih pristalica.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Očekivali su navijači Crvene zvezde da će njihov tim večeras uspeti da smanji zaostatak za vodećim Partizanom na četiri boda razlike, ali TSC je golom u nadoknadi uspeo da dođe do velikog boda i remija rezultatom 1:1, pa sada Zvezda na drugom mestu ima šest bodva manje od večitog rivala.

Navijači Crvene zvezde su svoje ljubimce i trenera Bahara ispratili zvižducima koji su bili posebno glasni dok je Bahar davao izjavu za Arenu sport, ali mu nije bilo do priče.

''Nismo pobedili, morali smo da dobijemo ovu utakmicu. Ali, moramo da budemo spremni i da se podignemo za utakmicu u subotu'', rekao je Bahar i otišao u svlačionicu.

Naravno, njegov kolega Žarko Lazetić sa klupe TSC-a je imao mnogo razloga za zadovoljstvo.

''Uvek je dobro kad se osvoji bod ovde, posebno u poslednjim minutima. Odigrali smo dobru defanzivnu utakmicu, nismo bili sveži i dobri u pasu. U drugom poluvremenu su nas još više stisli... 

Ja želim da čestitam mojim igračima na svemu. Sad će biti da smo i dalje u krizi, jer opet nismo pobedili, ali moji igrači igraju fantastičan fudbal, izgledaju iz meča u meč dobro i ja im skidam kapu. Najvažnije je kako delujemo na terenu i koliko zajedništva ima.

Zvezdu smo sveli na vrlo malo šansi'', zaključio je Lazetić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke