''Grmljavina'' se nastavlja - ''Zašto Partizan nije doveo Mitrovića? Zvezda će uzeti deset miliona!''

Autor: Darko Mitrović
utorak 26.07.2022.
16:27
Izvor: Sportske.net, 24sedam.rs

Uprava Partizana i dalje ignoriše zahteve navijača.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Kada je dolazio u Partizan, Ilija Stolica verovatno nije ni slutio da će već posle tri kola klub razmatrati da li on treba da ostane na klupi, ili da se već sada bira novi trener, mada su navijači kao najodgovornije za aktuelno stanje u klubu jasno označili upravu crno-belih.

Partizan je već u ozbiljnom bodovnom minusu, Zvezda na vrhu tabele beži četiri boda razlike, a da sve bude teže po crno-bele, oni sada ostaju i bez kapitena Saše Zdjelara koji prelazi u moskovski CSKA.

Kritike stižu sa svih strana, a danas je najglasniji bivši predsednik kluba iz Humske Dragan Đurić koji se nije oglasio samo za ''Kurir'', već i za portal ''24sedam'', gde je takođe bio veoma oštar prema još uvek aktuelnim čelnicima Partizana.

Uz sve ranije zamerke na njihov račun, sada je dodao još jednu - zašto je doveden Kristijan Belić iz Čukaričkog, a ne Stefan Mitrović iz niškog Radničkog koga je pre nedelju dana angažovala Zvezda, a Mitrović je već na debiju postigao i prvi gol za aktuelnog šampiona.

''Pogledajte na šta nam liči tim. Oterali su sve one povratnilke koje su plaćali po 50-60.000 evra mesečno i koga su doveli. Islužene igrače koji su bili slobodni! Zašto nisu doveli malog Mitrovića iz Radničkog? Zvezda dala pola miliona za dete koje očigledno pravi razliku, a uzeće za njega deset miliona. Umesto takvog fudbalera koji im je od zimus 'na izvo'lte' dovode rezervu Čukaričkog! Ej, Partizan je došao do toga da dovodi iz srpskih klubova igrače koji tamo sede na klupi! Pa šta to govori? Škola ništa ne valja i odgovorni za transfere su izgubili kompas'', poručuje Đurić.

On smatra i da sportski direktor Iliev treba da ode, pogotovo jer je jednom već podneo ostavku, pa se predomislio.

''Volim Iku (Ivica Iliev), ali majstore, jesi li dao ostavku jednom? Jesi! Pa, idi onda, ne vraćaj se! Koliko čujem Belića iz Čukaričkog doveo Vučelić! Predsednik kluba dovodi igrače?!'', ne može Đurić da se načudi.

Sve ovo se dešava i pred skori izlazak crno-belih na evropsku scenu, a večeras će saznati ko će im biti prvi protivnik u kvalifikacijama za Ligu Evrope, AEK Larnaka ili Mitjiland. Kvota u AdmiralBet-u da će Mitjiland večeras slaviti na Kipru iznosi 1.90, a ako biste da igrate ''kec'' na AEK, kvota je mnogo veća, 4.10.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke