''Grobari'' ne kriju razočaranje, ko (ni)je za Partizan? (TVITOVI)

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 30.08.2018.
22:10
Izvor: Sportske.net

Poraz sam po sebi nije razlog za ovakve reakcije navijača, već izostanak hrabrijeg otpora Mirkovićevog tima.

Sportske.net/Darko Mitrović
Sportske.net/Darko Mitrović

Povezane vesti

Prvi poraz Partizana pod vođstvom Zorana Mirkovića, i to kad mu vreme nije, kad više nije bilo popravnog za ostanak na evropskoj sceni.


Samo par ozbiljnijih pokušaja pred protivničkim golom, preko Pantića u drugom poluvremenu, bilo je premalo da bi se napravili ozbiljniji problemi domaćinu.

Navijači na društvenim mrežama iznose svoje brojne utiske, uglavnom su razočarani, a u prilogu su neke od njihovih reakcija.
-
- - - - - - - - - -

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

24 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
djoleo
Friday, 31.08.2018
17:58

Sve je njih Veliki Vodja tu postavio da unište Partizan.

avatar
bagra
Friday, 31.08.2018
01:47

Ovi su visa faza, jos 4 iz prve postave nisu igrala. A mi standardno crkli do 60 i posle tralala, sreca pa ostade 3:0.

avatar
RG VILI
Thursday, 30.08.2018
23:46

Kao prvo da se oteraju Suma ,Zdjelar ,Miletic ,Enake ,Ivanovic ,Urosevic,Nikolic i uprava!!! Kao drugo da dodje neka grobarska uprava, tipa Milosevic ,Kralj itd .... I da pocnete malo sa objasnjenjima vi iz uprave, ko vam je selektirao ove igrace? Pa najvecem skautu cika Trbi niste pocast odali sramote ljudske....

avatar
razzorNo1
Thursday, 30.08.2018
23:27

Kao neutralac mene boli to sto Zvezda igra ls a Partizan ni ligu evrope e pa mogu mislit kako je grobarima kad i mene zaboli ta cinjenica

avatar
Poznavalac
Thursday, 30.08.2018
22:37

eto vam ih sada iliev,vazura i vucelic i plodovi njihovog rada..od kluba koji je dominirao,dovedeni smo na nivo radnika iz surdulice..bez publike na stadionu.podeljeni navijaci,tim nikad losiji,sijaset promasenih kvazi pojacanja-to su rezultati ove uprave i dok se ne smene nema nista od partizana..ne valja vam najveci grobar bjeka,ne valja vam savo ali su vam dobri vucelic,vazura i iliev i sada ubirajte plodove..

avatar
pfc
Friday, 31.08.2018
09:16

Tako je brate, sve sto si rekap je upravo tako. Samo niti ce uprava podneti ostavku niti ce se navijaci ujediniti.

avatar
Goran Gogi Vidanovic
Thursday, 30.08.2018
22:27

Djukicev pecat.Epa gospodo jos neko osim Djukica treba da ode i treba nova pojacanja jer ovo je jadno.Zvezda igrala Evropu prosle god.Mi igrali isto.Zvezda uzela titulu mi nismo,Zvezda igra ligu sampiona mi kup Uefa teko i zvezda bezi 3 velikih boda a mislim da sa ovakvim sastavom tesko mozemo da im pariramo.E toje ono ocemu sam pricao prosle godine.Djukic ce unazaditi ekipu da cemo tesko da se oporavimo,da ce da pravi ekipu po svome i da kada bude otisao ostavice nekom žar da hvata golim rukama.To niste culi a sada vidite rezultat.Ako ste nesposobni napolje iz Partizanreba da ode i treba nova pojacanja jer ovo je jadno.Zvezda igrala Evropu prosle god.Mi igrali isto.Zvezda uzela titulu mi nismo,Zvezda igra ligu sampiona mi kup Uefa teko i zvezda bezi 3 velikih boda a mislim da sa ovakvim sastavom tesko mozemo da im pariramo.E toje ono ocemu sam pricao prosle godine.Djukic ce unazaditi ekipu da cemo tesko da se oporavimo,da ce da pravi ekipu po svome i da kada bude otisao ostavice nekom žar da hvata golim rukama.To niste culi a sada vidite rezultat.Ako ste nesposobni napolje iz Partizan

avatar
Lav
Thursday, 30.08.2018
23:56

Zvezda bezi 5 velikih bodova...

avatar
prike
Friday, 31.08.2018
08:47

Koji Kup UEFA?

avatar
Goran Gogi Vidanovic
Friday, 31.08.2018
08:10

Pogresio sam umesto 5 ukucao sam 3.Puno srece u Ligi sampiona i uzivajte bez obzira na rezultate.Svaka cast!

avatar
Malo veliki covek
Thursday, 30.08.2018
22:24

Ivice, idi. Treba nam bolji SD, realno, jer ti nisi doveo dobre igrace. Mislim da nam trebaju i bolji skauti, jer ovi ne mogu pronaci dobre igrace. Zapravo, nama treba trebaju novi treneri (ne mislim na glavnog trenera, vec pomocne (pocev od kondicionog, preko taktickih, pa do golmana)), novi skauti, kao i novi sportski direktor, koji ce znati da pregovara sa bolji igracima, a ne na srecu. Cak i ranije sam rekao: Levi bek, dva stopera, desni bek, tri vezna+pantic ili cetri vezna, po jedno krilo i spic. Znaci cela postava, jer ovo sto sada imamo, u najboljem slucaju moze biti rezerva. Da, u najboljem slucaju, ako planiramo da budemo jaki kao sto smo bili kada smo se borili 5 godine uzastopce za LS ( i jednom bili tamo u tom periodu). Briga me za poraz, misljenje mi ne bi promenio ni prolaz. Ovo sto ne igramo evropu nam daje foru godinu dana da sredimo sve i da vec od kraja sezone krenemo ozbiljno sa radom sa svim sto sam nabrojao da je vec tu.

avatar
Душан Терић
Thursday, 30.08.2018
22:39

Treba i mirkovic da ide. On je vratio cupavog miletica u tim i doveo scekica koji nije ookazao cime se to preporucio za partizan. Tako da.batice aj i ti sa upravom napolje

avatar
Malo veliki covek
Friday, 31.08.2018
09:56

Iskreno, ne znam toliko za Batu da li treba da ide. Ima uzas igrace, a opet izvukao je dosta iz njih. 4 pobede, 2 neresene, jedna izgubljena, sa 10 postignuta i 7 primljena gola. 4 gola od Besiktasa, a da se ne lazemo, Besiktas je ozbiljna ekipa sa ozbiljnim imenima i ozbiljnim trenerom (jedan od top 3 trenera koja dolaze iz Turske). Po meni, mozda mu i treba dati vreme, ali jos bitnije, treba mu dati igrace, jer on to nema. Plus sto se ekipa jos oporavlja od Djukica, ekipa nije prosla pripreme kod Mirkovica, tako da, ja sam za da ostane Bata, ali da ode Ivica i da se dovedu igraci Bati dok jos moze, a proda ovaj sljam sto imamo.

avatar
petar000
Thursday, 30.08.2018
22:51

Ja bih iskreno prvo Pantica sklonio iz ovog tima. Iz ove ekipe Partizana vecina ne zasluzuje ni klupu, ako mislis da budes jaka ekipa. Sve eneke alibi igrace dovode. Tri sezone ne mogu bekove da dovedu. Dovode prvo celavog koji i nije bek, a sad ovog Rumuna koji isto nije bek. dalje, po levoj su doveli petoricu i dalje im igra ona zabluda od Miletica. Ali, na stranu sve to. Da ne mogu dva normalna igraca u veznom redu da navuku, pa to je neverovatno. Sa ovim Zdjelarom smo se ispalili samo tako, Pantica forsiramo, a on niti igra nesto niti je nas. Znaci, totalna dubioza. Da ne pricam za Ivanovica koji je najblaze receno smesan kada ga gledas na terenu.

avatar
brekbaCh1
Thursday, 30.08.2018
22:24

Stvarno, 700 soma za onu dvojicu. Neko je tu uzeo debelu proviziju.

avatar
Dača
Thursday, 30.08.2018
22:54

Pitanje je da li su ovi naši slepci iz uprave uopšte i platili Spartaku za transfer. Možda su ih kupili 'na veresiju'.

avatar
PARTIZAN ŠAMPION \'18
Thursday, 30.08.2018
22:20

Uprava nije za Partizan, a svi ostali ili sve ostalo loše je posledica toga. Uprava napolje!

avatar
sloba89
Thursday, 30.08.2018
22:18

Ma sta reci katastrofa,ali dobro ako ne budemo sampioni bar cemo se osloboditi ove bagre koja sedi u foteljama!!!

avatar
Душан Терић
Thursday, 30.08.2018
22:38

Hocemo li? Zilava je ovo bagra.

avatar
Realan_PFC
Friday, 31.08.2018
00:04

mislis da ce otici? ........ ja nesto neverujem