''Grobari'', spremite se za spektakl! Ko u februaru stiže u Humsku? Barsa, Bajern, Lajpcig... možda i Real?

Autor: Darko Mitrović
utorak 28.11.2023.
21:15
Izvor: Sportske.net

Crno-beli sad jedva čekaju žreb.

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Partizanovi omladinci večeras su izborili plasman u plej-of U19 Lige šampiona, pošto su na svom stadionu u Humskoj savladali molvadski Šerif sa 5:2, što im je bilo dovoljno za prolaz dalje.

Kao smo već pomenuli u izveštaju, Partizan će se u plej-ofu sastati sa jednom od drugoplasiranih ekipa iz grupne faze U19 Lige šampiona, a ko će to biti saznaćemo na žrebu koji je zakazan za 19. decembar. Veoma važna napomena za navijače Partizana je da će crno-beli u plej-ofu biti u ulozi domaćina, igraće se u Humskoj, bez revanša, a termin je 6. ili 7. februar.

U grupnoj fazi takmičenja ostalo je da se odigra još jedno kolo, pa za sada nije poznat kompletan spisak mogućih Partizanovih rivala, ali neka, i to velika imena su već na vidiku!

Idemo redom.

U Grupi A je trenutno drugoplasiran Bajern i najverovatnije će tu poziciju i zadržati, jer u poslednjem kolu dočekuje poslednjeplasirani Kopenhagen.

U Grupi B je dosta toga otvoreno, pa bi na megdan Partizanu mogli da dođu Lans, PSV, ili Sevilja, koji su trenutno na po dva boda razlike ispred poslednjeplasiranog Arsenala.

Grupa C - dilema je Real ili Braga, jer imaju po 8 bodova uoči poslednjeg kola.

Iz Grupe D bi u Humsku mogli da dođu Benfika ili Sosijedad, a iz Grupe E najverovatnije Fejenord, eventualno Atletiko ako kiksne u poslednjem kolu.

Dortmund ili PSŽ su potencijalne opcije iz Grupe F, a iz Grupe G je to RB Lajpcig.

Konačno, iz Grupe H bi Partizanovi rivali mogli da budu Porto ili Barselona koji su uoči poslednjeg kola bodovno izjednačeni.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke