''Grof'' Božović progovorio o Kutinjovom transferu i poslao snažnu poruku

Autor: Darko Mitrović
sreda 17.01.2018.
21:46
Izvor: Sportske.net

Iz njegovog ugla ovo je prevršilo svaku meru.

Screenshot/YouTube/Арсенал ТВ
Screenshot/YouTube/Арсенал ТВ

Povezane vesti

Aktuelni zimski prelazni rok je, bar za sada, obeležio transfer Brazilca Kutinja iz Liverpula u Barselonu za 160 miliona evra.

Naravno, ovo je jedan od najskupljih transfera u istoriji, a svedoci smo da se iz jedne u drugu ''fudbalsku pijacu'' pomeraju granice kada je reč o vrednostima realizovanih transfera.

Na tu temu ovih dana progovorio je i bivši trener Crvene zvezde Miodrag Božović, koji je u izjavi ruskim medijima ocenio da je u konkretnom slučaju iznost pomenutog transfera preteran.

''Niko ne košta toliki novac u savremenom fudbalu. Niko. Verovatno je vreme da se odredi limit na iznose transfera. Onda ćemo saznati koju ekipu taj fudbaler zaista voli'', izjavio je Božović.

S tim u vezi, Božović je izrazio bojazan kada su u pitanju mogućnosti ruskih klubova u Ligi šampiona, smatra da će se oni najbogatiji još više izdvojiti i da će biti pravo čudo ako neki od ruskih klubova stigne u drugu fazu Lige šampiona.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Risa1993
Thursday, 18.01.2018
05:20

Zasto je bilo kom navijacu bitno koliko je njegov klub dao para za bilo kog igraca (pricam za bogate strane klubove) to milioneri trose njihove pare i bas me briga da li je lupam Perez dao 10 miliona ili 100 miliona kad ni on sam ne zna koliko ima.

avatar
Edin Lonić
Thursday, 18.01.2018
11:40

Zato sto je mozda nekome bitniji klub i njegovo ime, historija od toga da li trenutno ima najskuplji najbolji sastav, svaka ta mega ulaganja nose odredjenu dozu rizika koji ako bi se ispostavio tacnim, moze da utice na postojanje tog istog kluba, ti navijaci koje spominjes gledaju malo siru sliku svega..

avatar
Wednesday, 17.01.2018
23:37

Pa to je sve počelo sa Bejlom.Nije osvojio zlatnu loptu niti neko važnije takmičenje i znalo se da nije najbolji na svetu u datom trenutku a oborili su rekord za njega.Onda je samo bilo pitanje kada će neko doplatiti još koji milion za Pogbu koji ni dan danas nije ni u top5 fudbalera sveta niti garantuje trofeje a posle toga je sve krenulo nizbrdo.Sada više niko nema stida da dovede bilo kog fudbalera za neku ogromnu sumu.U redu je da za C.Ronalda,Ronaldinha,Ronalda,Zidana,Maradonu obore rekord jer su oni bili najbolji na svetu u tom trenutku a ovo danas...

avatar
Friday, 19.01.2018
01:37

U trenutku kada je Bejl bio u totenhemu bio je najbolji igrac engleske lige i 3. najbolji igrac na svetu, Suarez i Azar su bili DUBOOOKO pod njegovom senkom 2 sezone,doneo je golovima Ligu sampiona, kup kralja. Uporedi ostale kupovine, sta je Pogba doneo Junajtedu? Ligu evrope i 6. mesto hahah, kada je Bejl igrao u totenhemu igrao je sam, da je u ovoj ekipi gde su jos 5,6 fudbalera svetske klase Totenhem bi bio kandidat za titulu. Dembele od 150 miliona i Kutinjo od 160 koji u ovom trenutku nisu ni mrvica onog sto je tada Bejl bio.

avatar
Friday, 19.01.2018
12:24

ne razumeš.Bio je kao što i sam kažeš treći najbolji.Zato je on to i pokrenuo.Ne bi bio problem da je najbolji.Svi ovi što si nabrojao su isto najbolji u svojim ligama ali ne i na svetu.Da Real nije kupio bejla nikom ne bi palo na pamet da dovede Dembelea za 150 mil i obori Ronaldov rekord.