Grofa čeka kazna, Zvezda sprema odgovor!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 03.12.2015.
20:45
Izvor: Sportske.net

Protiv trenera Crvene zvezde Miodraga Božovića pokrenut je disciplinski postupak zbog ponašanja na meču sa Borcem iz Čačka, a u Ljutice Bogdana već spremaju odgovor na eventualnu kaznu.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Debakl koji su fudbaleri Crvene zvezde doživeli u osmini finala Kupa Srbije propraćen je i manjim incidentom koji je sredinom drugog poluvremena izazvao trener crveno-belih Miodrag Božović.

Crnogorski stručnjak bio je upozoren od strane arbitra Milorada Mažića da ne komentariše sudijske odluke ali je to ipak učinio posle četvrtog gola Borca, smatrajući da mu je prethodila ofsajd pozicija.

Kada je Milorad Mažić isključio Miodraga Božovića usledila je neprimerena reakcija stratega Crvene zvezde koji punih šest minuta nije želeo da napusti teren.

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije pokrenula je postupak protiv trenera Crvene zvezde i više je nego evidentno da Grofa čekaju sankcije zbog načina na koji se u sredu ponašao.

Миодраг Божовић 'експлодирао' приликом изласка са терена након искључења!

Posted by Супер Лига on Среда 2. децембар 2015.

Poznato je da Miodrag Božović nije bio suspendovan posle isključenja koje je zaradio u prvom kolu Superlige Srbije kada je na poluvremenu duela sa OFK Beogradom ušao u raspravu sa sudijama i bio poslat na tribine.

Kako do kraja jesenjeg dela sezone nije ostalo mnogo videćemo hoće li kazna biti izrečena pre nego što Crvena zvezda odigra preostale tri utakmice od kojih je poslednja zakazana za 16. decembar.

Izvesno je i to da u Ljutice Bogdana neće sedeti skrštenih ruku jer veruju da sudije iz kola u kolo prave greške na štetu Crvene zvezde zbog čega se pristupilo podrobnoj analizi svih utakmica od početka sezone.

"Prvi gol je postignut iz ofsajda, nije nam dosuđen penal, ne daju se žuti kartoni... Videćemo hoćemo li zvanično reagovati. Ali to nije prvi put. Napravićemo analizu suđenja od početka sezone" rekao je za "Novosti" sportski direktor Blažo Raosavljević.

Nedavno je posle utakmice u Nišu koju je Crvena zvezda dobila rezultatom 2:1 i sam Miodrag Božović javno kritikovao sudije što mu na zapadu Evrope ne bi bilo tolerisano.

Da dodamo i to da će se u problemu naći i generalni direktor FK Partizan Miloš Vazura koji je navodno verbalno napao sudije posle Kup utakmice sa Voždovcem na Vračaru.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Moja Zvezda i Srbija
Friday, 04.12.2015
20:03

Nadam se da ce to biti blaga kazna jer verbalni sukobi su sastavni deo sporta.

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Friday, 04.12.2015
18:07

Kad neko iz Zvezde kaze lopovima prestanite vise da nas kradete, taj biva kaznjen. Sramota i to velika za srpski fudbal.

avatar
Rodoljub Zdravkovic
Friday, 04.12.2015
04:48

Sramota vise, pa nije poraz od 2:1 vec 5:1, kakav crni sudija kriv?!! Isti su i Zvezda i moj Partizan, sramota!!!!

avatar
svojnasvome
Friday, 04.12.2015
00:22

Stvarno vec je dosta ovog cirkusanera koji misli da ako su bliske njegove veze preko mila a sa velikim vodjom moze tu da glumi ludilo....ne znam da li se taj sto hoda kao da su mu juce skinuli kamen sa ledja taki ponasao i u evropi.... prvi gol je sumnjiv ofsajd, drugo trebalo je da im daju jos tolko i treba da ga je sramota, cetvri gol nije ofsajd nikako a pogotovo on to nije mogao videti jer je teska situacija bila....u svakom slucaju sramota bilo sta reci posle petardee...a za greske na stetu zvezde. ...pa da ima namere ne bi imali tu prednost i nadam se da ce uvrstiti u taj video i upad tvorzica u svlacionicu ofk na poluvremenu, pa taj mec takodjeu 2.poluvremenu, pa mec sa radnickim i katastrofalne greske na racun nislija.....cuti bre i plati te ljude sto igraju dok igraju i platite struju a ne da gradjanima seku istu zbog 10000 din i manje...

avatar
indija durot
Friday, 04.12.2015
12:27

Taj cirkusaner vas je ostavio na debelom minusu,jednom od najhladnijih u istoriji naseg fudbala.

avatar
Paolo Maldini 5 KS
Friday, 04.12.2015
16:49

taj isti Grof je Bog u Rusiji, odbio je milionski ugovor da bi dosao u Zvezdu, ime koje je stekao u Rusiji nije zbog Mila, nego cinjenice govore sve, kakav Milo i kakvi bakraci... bruka jeste i zasluzili smo a petarda je kad neko izgubi 5-0.. cinjenica je da je moglo biti 8-1...

avatar
Friday, 04.12.2015
00:20

Koga će da kazne bre. pa on je grof i trener suverenog brenda u srbiju bre. treba da nam je čast što on uopšte postoji. da ga nema trebalo bi ga izmisliti. TREBA MAŽIĆ DA MU UPUTI JAVNO IZVINEJNJE

avatar
Sasa1988
Friday, 04.12.2015
11:29

Ako je sarkazam u pitanju, slazem se skoro u potpunosti.

avatar
X
Friday, 04.12.2015
00:01

Da li ce u tom video materijalu biti Zvezdinih golova iz ofsajda i nedosudjenih penala Zvezdinim protivnicima?

avatar
Vanja Grubač
Friday, 04.12.2015
00:49

Kojih?Ja se nešto ne sećam da je toga bilo poslednjih dvadeset godina.Samo protiv zvezdanaesterca nikako za.

avatar
Vanja Grubač
Thursday, 03.12.2015
23:26

Kad mu još nisu izrekli kaznu za ono protiv OFK očekujem da ga za ovo kazne 5.juna i to jedno mesec dana zabrane na domaćim terenima a...prijateljske medjunarodne može ;-)

avatar
Death to Krcuns!
Thursday, 03.12.2015
22:47

stake to the heart is coming!

avatar
pjer
Thursday, 03.12.2015
22:24

bravo Mazicu, objasni gospodinu ko je baba na terenu

avatar
Death to Krcuns!
Thursday, 03.12.2015
22:16
avatar
Nikola_pg
Friday, 04.12.2015
11:18

Do cega? Do jesenje titule? Drago mi je da se i ti radujes.