Gruzin na meti Zvezde i Partizana?

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 26.05.2024.
17:20
Izvor: Sportske.net

Nije retkost da se Crvena zvezda i Partizan interesuju za istog fudbalera, ne samo u Srbiji, već i u inostranstvu.

Instagram
Instagram

Povezane vesti

Takva nam vest stiže iz Gruzije gde lokalni mediji pišu o interesovanju dva najveća srpska kluba za fudbalera Dinama iz Kutaisija Giorgija Arabidzea (26).

Radi se o fudbaleru koji igra na poziciji ofanzivnog veznog igrača, a ove sezone odigrao je prilično dobro upisavši po sedam golova i asistencija na 16 nastupa za Dinamo.

Predsednik kluba iz Kutaisija Mihail Lobjanidze otkrio je javnosti da se za Arabidzea interesuju Crvena zvezda i Partizan, ali i da klub ima ponuda iz Holandije i Južne Koreje, dok je sam fudbaler prošle sezone navodno odbio ponudu Ferencvaroš.

Fudbaler koji je za reprezentaciju Gruzije upisao četiri nastupa i postigao tri gola ponikao je u Lokomotivi iz Tbilisija odakle je 2015. godine stigao u Šahtjor. Nakon toga, nastupao za portugalski Nasional, turski Adanaspor, ruski Rotor i Samtrediju iz Gruzije pre nego što je januara 2022. potpisao ugovor sa Torpedom iz Kutaisija.

Arabidze je imao i značaj učinak u kvalfikacijama za Ligu konferencija ove sezone pošto je postigao dva gola protiv Aktobea i upisao dve asistencije protiv Sarajeva.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke