Gužve počele tri sata pre početka - Najtraženije su DVE stvari!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 18.09.2018.
18:56
Izvor: Sportske.net

Nezapamćena slika ispred stadiona Crvene zvezde zabeležena je tri sata pre početka utakmice sa Napolijem.

Epa/Koča Sulejmanović
Epa/Koča Sulejmanović

Povezane vesti

Odigrala je Crvena zvezda nekoliko velikih utakmica tokom prethodne sezone u Evropi, ali se ni na jednoj nije moglo videti ono što se trenutno dešava oko stadiona "Rajko Mitić".

Tri sata pre početka utakmice naš reporter koji se nalazi na licu mesta zabaležio je ogromne gužve oko najvećeg srpskog stadiona.

Veliki broj ljudi koji su u Beograd došli iz drugih gradova Srbije i regiona pokušava da nađe parking mest u blizini stadiona ali to već sada deluje kao nemoguća misija.

Mnogi su svoje automobile parkirali u blizini stadiona Partizana, a i tu je već velika gužva.

Pored parking mesta traži se i karta više, ali to tek predstavlja nemoguću misiju. Mnogi navijači krenuli su za Beograd nadajući se da će uspeti da dođu do karata.

Marakana

Marakana

Oko stadiona ima tapkaroša, jedan od njih je nudio komplet za severnu tribinu po ceni od 140 evra, a nije isključeno da ga može prodati i po većoj ceni imajući u vidu kakvo je interesovanje.

Kao što je i bilo najavljeno, oko stadiona "Rajko Mitić" postavljeni su bezbedonosni prstenovi i već kod prvog dolazi do filtera jer dalje mogu samo oni koji imaju karte kod sebe.

Marakana

Marakana

Marakana

Marakana
Foto: Sportske.net/Aleksandar Obrenović

Ostanite uz "Sportske", pratimo atmosferu na najvećem srpskom stadionu i čekamo startne postave za duel koji počinje u 21 čas.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke