Haos - Predsednik Kolubare saopštio Radojičiću da je ekspresno smenjen, pa i on otišao za njim!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 13.06.2021.
13:38
Izvor: Sportske.net, Sportski Žurnal

Nesvakidašnja dešavanja u novom superligašu.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Kolubara iz Lazarevca je ovog proleća ostvarila istorijski uspeh, plasirala se u Superligu, ali su onda mimo očekivanja počeli da joj se osipaju redovi.

Trener koji ih je uveo u elitni rang Zoran Milinković odlučio je da potraži novi angažman, a na njegovo mesto bio je ustoličen Dragan Radojičić, ali na samo par sati, posle čega je iznenada smenjen, o čemu smo već pisali pre nekoliko dana. Naknadno su Lazarevčani za novog trenera izabrali Dejana Đurđevića, ali sada su ostali bez predsednika Nikole Ivanovića, čoveka koji je saopštio Radojičiću da je smenjen posle samo dva sata na mestu prvog trenera.

''Krenuo sam ka autu na parkingu, s namerom da sutradan u devet časova obavim prozivku. Do mene je došao predsednik, Nemanja Ivanović i rekao mi je da neće doći do moje saradnje sa Kolubarom. Odluka sigurno nije njegova, neko ga je pozvao. Video sam i da je dan kasnije i on podneo ostavku'', istakao je Radojičić, a prenosi ''Žurnal''.

Isti list takođe prenosi i izjavu dosadašnjeg predsednika kluba koji je zbog neslaganja sa delom uprave podneo ostavku.

''Uspeo sam da posle plasmana ženskog i muški klub vinem do Superlige, što je najveći uspeh kluba sa tradicijom dužom od 100 godina. U narednom periodu više ću se posvetiti radu u ženskom klubu, a muškom želim sve najbolje u debitantskoj sezoni među superligašima'', izjavio je Ivanović za ''Žurnal''.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke