Henriksen o Borjanovom gospodskom gestu, šta misli o crvenom kartonu i suđenju?

Autor: Nemanja Janošev
petak 05.11.2021.
00:08
Izvor: Sportske.net

Danci veruju u prolaz dalje!

www.starsport.rs
www.starsport.rs

Povezane vesti

Trener fudbalera Mitjilanda Bo Henriksen kazao je da se grupa nakon pobede njegovog tima u Beogradu potpuno otvorila, te da će danski klub tražiti plasman u narednu fazu.

Hendriksen je bio zadovoljan, iako su mnoge stvari išle protiv njegovog tima na ovoj utakmici. Teren nije pogodovao ni jednima ni drugima i o tome je bilo reči, a Danac je nakon svega svestan šta njegov tim mora da učini ne bi li se domogao plasmana u nastavak takmičenja.

Meč je svakako u povoljnom pravcu po Dance odredio crveni karton Miloša Degeneka već posle 13 minuta igre. Tada je Mitjiland igrao mnogo ofanzivnije, konstantno su pretili i

"To je naravno, detalj koji menja utakmicu. Definisao je meč u nekom smeru, ali nije bilo lako igrati ovde i zadovoljni smo našom predstavom", rekao je Henriksen.

Njegova ekipa došla je petog boda u grupi i imaju dva manje u odnosu na Crvenu zvezdu, dok se Braga sada izdvaja na čelu.

"Sada je sve opet otvoreno. U našim rukama je mnogo toga. Imamo dobre rivale ka našem cilju – Bragu i Crvenu zvezdu. Moramo da pobedimo Bragu na našem terenu i Ludogorec na našem stadionu. Kada je kiša kao sada, ne možete mnogo toga da uradite. Mislim da smo uradili vrlo dobar posao".

O suđenju...

"Moram pogledati utakmicu ponovo. Sudija se trudio da uradi najbolje. I meni se u Danskoj dešavalo da nisam bio zadovoljan suđenjem. Nekada nismo svi zadovoljni suđenjem".

Milan Borjan je nakon utakmice otrčao ispred severne tribine kako bi umirio nezadovoljne navijače i omogućio igračima Mitjilanda da neometano izađu sa terena.

"Gest je bio neverovatan. Čuo sam od igrača šta se dogodilo, ja sam nešto ranije izašao sa terena.To je ono što fudbal sa sobom. Strast i takve stvari se dešavaju", završio je Henriksen.

Isto je prokomentarisao i kapiten ovog tima Erik Svjatčenko.

"Mislim da je učinio odličan gest. Uradio je sve da nas zaštiti. On je džentlmen, posle se izvinio ušavši kod nas u svlačionicu i objasnio je da se to događa. Pokazao je je pravi kapiten“, rekao je Svjatčenko.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke