Heroj Radnika se opet oglasio, iz svake reči izbija ljubav prema Partizanu!

Autor: Darko Mitrović
utorak 14.12.2021.
17:41
Izvor: Sportske.net, Nova.rs

O ovome je sanjao...

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

U sezoni u kojoj Crvena zvezda ostvaruje istorijske rezultate na evropskoj sceni, tim Dejana Stankovića je dozvolio da mu Radnik iz Surdulice ''otkine'' čak pet bodova u dva međusobna susreta, što bi moglo da bude i presudno u trci za novu titulu.

Najnovije iznenađenje Surduličani su ostvarili sinoć na ''Marakani'' gde su uspeli da remiziraju protiv aktuelnog šampiona,a konačnih 1:1 postavio je Bogdan Stamenković, golom u 83. minutu.

Ovaj momak se davno deklarisao kao veliki navijač Partizana, time se i danas ponosi, što je istakao i u razgovoru za portal ''Nova.rs''.

''Možda ste videli da sam ja veliki Grobar i bukvalno sam presrećan. Juče nisam bio svestan šta sam uradio, danas su malo slegle emocije i iskreno – nema lepšeg osećaja. Ovo mi je za ceo život, a cela ekipa je iznela utakmicu. Svi su heroji na neki način, samo je taj gol bio kao šlag na torti'', izjavio je Stamenković.

Ljubav prema Partizanu nasledio je od dede i oca.

''Moj otac i moj deda su navijači Partizana. Išao sam i na utakmice Partizana kao klinac, sve dok nisam otišao u Suboticu da živim sam i igram tamo. Uvek kad mogu, odem na utakmicu, tako da kad god mogu, odem i sada. I biće mi još draže ako moj gol doprinese tome da Partizan osvoji titulu. Tad bi mi bilo još draže'', istakao je Stamenković, uz poruku da je ''sada vreme'' da Partizan vrati šampionski pehar u Humsku.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke