Het-trik deli Rikarda od "večnosti" Partizana!

Autor: Lazar Nikolić
sreda 17.08.2022.
13:30
Izvor: Sportske.net

Hamrun šansa za istoriju golgetera crno-belih

Starsport.rs ©
Starsport.rs ©

Povezane vesti

Rikardo Gomeš bio je najbolji fudbaler Partizana prošle sezone. Na prošloj evropskoj utakmici protiv AEK-a iz Larnake centarfor crno-belih ponovo je bio na visini zadatka, postigao dva pogotka, ali je to bilo nedovoljno njegovom timu za prolaz u plej-of rundu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Partizan sutra očekuje "popravni", prva utakmica plej-ofa kvalifikacija za treće po rangu klupsko takmičenje UEFA Ligu konferencija protiv Hamruna sa Malte, a golgetera sa Zelenortskih Ostrva šansa da uđe u legendu kluba iz Humske.

Rikardo je u dosadašnjoj karijeri postigao 13 "evropskih" golova za Partizan i nalazi se na četvrtom mestu "večne" liste Partizana po ovom parametru.

Ispred njega su legende Vladica Kovačević sa golom više, Saša Ilić strelac 15 golova u Evropi, dok je na prvom mestu nezaboravni Kleo sa 16 pogodaka.

Dakle, ukoliko postigne het-trik protiv Hamruna u četvrtak uveče Gomeš će se izjednačiti sa Kleom, dodatni motiv sa sjajnog napadača od koga u Humskoj očekuju da povede tim u grupnu fazu Lige konferencija.

AdmiralBet je uvere u pobedu Partizana protiv Maltežana, kvota na crno-bele je 1.20.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke