Het-trik Mirčevskog za pobedu TSC-a, Kragujevčani slabi i u Kruševcu!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 10.09.2022.
20:54
Izvor: Sportske.net

Pobede Napretka i TSC-a.

2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Lagana pobeda ekipe iz Bačke Topole na svom terenu. Slavili su protiv Kolubare koja je ogroman deo meča igrala i sa igračem manje zbog bezobzirnog starta Marjanovića. Na kraju - 3:1 (1:0). 

TSC je poveo u 23. minutu. 

Ekipa Žarka Lazetića je izvela sjajnu akciju, na kraju asistencija Saše Jovanovića, Mirčevski je imao lak zadatak da pošalje loptu sa par metara u mrežu. 

Sve je išlo nizbrdo po ekipu Kolubare, pa se desio i crveni karton. 

Stefan Marjanović je imao jedan veoma neoprezan start u 26. minutu, sudija Stojanović je izvadio prvo žuti karton, ali kada je video pravo stanje, vratio je 

Igrao se 64. minut kada je Mirčevski ponovo postigao gol. Cvetković je poslao loptu sa desne strane, odbijenu loptu je dočekao Mirčevski koji sjajnim udarcem pogađa mrežu za 2:0. 

Mirčevski je uspeo da postigne i treći pogodak na ovom meču. Promešao je odbranu Kolubare, uputio udarac sa oko 15 metara i pogodio sam ugao za 3:0. 

Gosti su stigli do počasnog pogotka, učinio je to Kadrić, iskoristio je dodavanje Jankovića i iz drugog pokušaja je uspeo da savlada Ilića. 

Napredak iz Kruševca je naneo novi poraz Radničkom iz Kragujevca. Kragujevčanima je krenulo nizbrdo nakon gola Partizana na "Čika Dači", od tada ova ekipa igra neprepoznatljivo i čini se da je od ekipe za gornji deo tabele, sada kandidat za ispadanje. 

Kruševljani su na kraju slavili golom u prvom poluvremenu rezultatom 1:0. 

Neizvesno je bilo na startu, i jedna i druga ekipa su iskazivale nameru da napadnu, a prvu šansu su imali gosti preko Vidosavljevića koji je zakasnio par stotinki sa šutem, Kerkez je pokazao svojim uklizavanjem da je današnja utakmica njegova. 

Potom je Maksimović nasmejao sve na stadionu tako što je iz izgledne pozicije promašio loptu. Usledila je kazna. 

Napredak je poveo u 32. minutu. Krstić je izveo slobodan udarac, a Dejan Kerkez je bio viši u skoku od Cvetinovića, postigao je gol za prednost svog tima. 

U nastavku Napredak je propustio šansu da reši pitanje pobednika preko Čečarića koji je veoma loše reagovao u 80. minutu kada je šutirao pored gola. 

Na kraju je Radnički imao šansu preko Cvetinovića na dodavanje Čolovića, ali je Petrić dobro reagovao i odbranio njegov udarac koji nije bio toliko jak iz izgledne situacije. 

Uglavnom, veoma bitna pobeda za Napredak, Radničkom ostaju brige pred nastavak prvenstva. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke