Hladan tuš u Humskoj, Bijelović šokirao i srušio Partizan!

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 10.11.2022.
18:24
Izvor: Sportske.net

Veliki podvig Subotičana.

2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Fudbaleri Spartaka ŽK iz Subotice napravili su veliko iznenađenje u Humskoj gde su u okviru zaostalog meča sedmog kola Super lige Srbije savladali Partizan rezultatom 1:0.

Skromno prvo poluvreme videli smo u Humskoj u kojem nijedna od dve ekipe nije uspela da stvori makar izgledniju šansu sve do kraja prvog dela igre.

Jalovu terensku inicijativu je, očekivano, imao Parizan, Spartak se uspešno branio i pokušavao da ugrozi gol rivala preko kontri.

Najbolju priliku imao je Lutovac kada je odbijenu loptu sa ivice kaznenog prostora odlično "poklopio", ali je pogodio stativu.

Odmah na početku drugog poluvremena, Spartak je mogao i do vođstva kada je Hrstić nakon izlaska oči u oči sa Popovićem, "crno-bele" je spasila prečka.

Pretio je Partizan nakon toga uglavnom iz prekida, Natho je u tri navrata proigravao Markovića koji nije uspevao da savlada Manojlovića.

A onda - hladan tuš za malobrojne navijače u Humskoj.

Sevnula je kontra Spartaka, loptu je sa oko 20-ak metara namestio Luka Bijelović i prezicnim udarcem matirao nemoćnog Popovića u 86. minutu.

Krenuli su "crno-beli" nakon toga na sve ili ništa, veliku priliku propustio je Natho, ali je Spartak uspeo da sačuva prednost i ostvari veliku pobedu u Beogradu.

Crvena zvezda večeras igra na Banovom brdu protiv Čukaričkog, ukoliko pobedi ima šansu da ode na plus 10 u odnosu na večitog rivala...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke