Hoće li Bjeka nazad u Humsku?

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 25.02.2015.
21:13
Izvor: Sportske.net

Fudbalski klub Partizan ostao je početkom nedelje bez sportskog direktora a "čaršija" već bruji o tome da će se Nenad Bjeković vratiti u Humsku kako bi nasledio Dragana Ćirića na mestu sportskog direktora.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Vicešampion Srbije ostao je za vikend bez planiranog plena na startu prolećnog dela sezone a samo dan kasnije i bez sportskog direktora koji je podneo neopozivu ostavku.

Dragan Ćirić izdržao je na poziciji koja mu je poverena nepuna dva meseca a nakon što je napustio klub malo se priča o razlozima zbog kojih je otišao a više o tome kako će Uprava popuniti upražnjenu fotelju.

U četvrtak su se pojavile dve informacije koje govore o pravcima u kojima se razmišlja u Humskoj.

Do kraja sezone Marko Nikolić bi mogao da bude promovisan u tim menadžera a mnogo interesantnije zvuči podatak da je Nenad Bjeković blizu povratka u Humsku!

Zvaničnih potvrda niti demantija takve vesti još uvek nema jer svi koji bi mogli da znaju nešto na tu temu ne žele da govore za medije što dodatno podgreva sumnju u to da "se nešto iza brda valja".

O Nenadu Bjekoviću ne treba trošiti reči, u pitanju je legenda Partizana i čovek koji je pored igračkog ostavio dubok trag u upravljačkom smislu.

U tandemu sa Žarkom Zečevićem načinio je Partizan najjačim klubom u Saveznoj republici Jugoslavili i postavio temelje za dominaciju crno-belih na početku 21. veka.

Da li će Partizan u narednom periodu dodeliti Bjekoviću fotelju sportskog direktora, odnosno da li će Bjeka prihvatiti povratak u klub, ostaje da se vidi u danima i nedeljama koje slede ali nema sumnje da bi vicešampion Srbije dobio veliko pojačanje u svom nekadašnjem operativcu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nikola Spasic
Wednesday, 25.02.2015
22:31

to bi bilo sjajno i odlicno resenje....daj boze da se vrati bjeka kralj.covek zna i ume na svim nivoima.da dovede normalna pojacanja,da nadje sponzore i obezbedi finansijsku konsolidaciju u klubu.

avatar
mileta
Thursday, 26.02.2015
09:37

Covece jel ti vidis sta pises.Mislis da je Bjekovic mejsija.On ce biti samo jos jedna marioneta u rukama ove uprave koja ce se oko svega pitati isto koliko ti i ja.