Hoće li Mustafa zaista pojačati Zvezdu?

Autor: Darko Mitrović
utorak 07.12.2021.
19:14
Izvor: Sportske.net

Mediji u Gani i Srbiji danas bruje o novom zimskom pojačanju Zvezde.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Još nedelju dana ostalo je do završetka prvog dela sezone u Srbiji, pa će zimski prelazni rok uskoro biti glavna fudbalska tema.

Neke informacije se već pojavljuju, poput današnje koji su plasirali pojedini mediji u Gani, da će njihov internacionalac Ibrahim Mustafa od 15. januara biti priklkjučen ekipi Crvene zvezde.


Ovaj 21-godišnji momak je još početkom prošle godine stigao na ''Marakanu'' i tada je sa Crvenom zvezdom potpisao ugovor na dve i po godine.

Ali, odmah je prosleđen u omladinski tim Crvene zvezde, potom je igrao na pozajmici u Zlatiboru, a od februara ove godine kao pozajmljen igrač nastupa u Radničkom iz Sremske Mitrovice, gde je ostvario odličan učinak.

Ove sezone je u Prvoj ligi Srbije u dresu Radničkog postigao sedam golova, uz tri asistencije na 19 utakmica, a svi golovi koje je postigao, postignuti su iz igre.

Nema sumnje da u Zvezdi nisu ravnodušni na njegove brojke, ali treba imati u vidu da će Zvezdina ofanzivna linija od janura biti jača za Ohija koji stiže iz norveškog Moldea i od koga se mnogo očekuje.

Osim toga, Mustafin ugovor sa Zvezdom ističe već u junu naredne godine, pa će imati veoma malo vremena da se dokaže među prvotimcima Zvezde i uklopi u tim, ukoliko uopšte dobije tu priliku.

Na ''Transfermarktu'' je procenjen na 100.000 evra, ali ako bi tokom zime uspeo da se izbori za mesto u timu Zvezde, ta vrednost bi mogla da bude znatno veća na proleće. Ipak, teško da je takav scenario realan...




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke