Hoće li se narednog vikenda igrati fudbal u Srbiji?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 22.09.2014.
22:05
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Ni u Zajednici superligaša u ponedeljak nisu imali odgovor na to pitanje, a možete i da pretpostavite razlog zbog kojeg postoji neizvesnost - ''Parada ponosa''.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Kao i proteklih godina, pomenuti događaj izaziva ogromne bezbednosne rizike, pa policija ovih dana obavlja procene da li je u isto vreme u Srbiji moguć i fudbal i ''Parada ponosa''.

Tim pre, što su proteklog vikenda navijači Crvene zvezde tokom utakmice protiv Novog Pazara istakli transparent na kome je (in)direktno napisano ''Neće šetati''...

A da neizvesnost postoji i da je moguće odlaganje sedmog kola Superlige, priznao je i direktor takmičenja Vlada Bulatović.

''Prvi put posle dužeg vremena ne znamo blagovremeno na čemu smo i da li će se igrati kolo. Policija radi bezbednosne procene i od toga će zavisti i da li će se igrati fudbal za vikend. Zaista je sve pod velikim znakom pitanja'', rekao je Bulatović, a prenose ''Novosti''.

On je, takođe, najavio da bi sve trebalo da bude poznato u sredu, ili najkasnije u četvrtak, a ukoliko bi do odlaganja i došlo, najverovatniji termin odigravanja mečeva 7. kola bio bi naredni ponedeljak.








Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke