Holender ulazi u formu, Partizan izgleda sve bolje!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 29.11.2020.
17:30
Izvor: Sportske.net

Jedna od prvih prilika za crno-bele rezultovala vodećim golom.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana poveli su protiv TSC-a u Senti, u derbiju 16. kola Linglong Superlige Srbije.

Igrao se 24. minut meča, Šćekić je sa polovine Partizana poslao dugu loptu za Holendera, koji ju je sjajno prihvatio, a onda pobegao Antoniću i na kraju poslao loptu u donji levi ugao Filipovićevog gola - 0:1.

Dva minuta kasnije još jedna duga lopta pred kazneni prostor domaćih, Antonić nespretno reaguje, što je Asanu stvorilo lepu priliku, ali Japanac iskosa sa leve strane pogađa samo spoljni deo mreže.

U 29. minutu još jedna velika prilika za Asana, opet Šćekić šalje upotrebljivu loptu, ali udarac Asana je izblokiran.
-
baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Petar Petar
Sunday, 29.11.2020
18:58

Mene zanima samo procenat uspesnih dodavanja Partizan. Siguran sam da nismo vise od tri tacna pasa za poluvreme napravili. Jedan od ta tri je ovaj slucajni Scekica za slucajni gol Holendera. Mislim da golman nije dirao loptu rukom da bi lopta otisla pored gola. Ponovo sutevi ili pravo u golmana, ili deset metara iznad gola, sto je prosto neshvatljivo da svaki nas igrac koji dohvati loptu ne moze da je sutne kako treba i gde treba. Holender jednom pravo u golmana, jednom preko stadiona, Stevanovic pravo u golmana, Asano u prazan gol dva metra od gola i ona druga sansa gde treba da je prihvati levom za desnu, on je prima levom da levom i sutne, kao pionir. Sredina terena za 45 minuta jednu akciju nije uspela da iskreira, cak ni da napravi tri uzastopna tacna dodavanja. TSC na istom takvom nivou, samo jos slabije od nas. Utisak poluvremena onaj Jug koji je kao munja brz i nas Filip Stevanovic koji je nekako uvek na pogresnom mestu za razliku od Scekica koji je uvek na pravom, ali mu je svaka lopta (osim kod gola) pravo njima u noge i onda mora da je oduzima po pet puta u istom posedu. I jos jedna stvar, na svaku niciju loptu kojih je zbog gresaka svih na terenu bilo previse su njihovi igraci svaki put za korak brzi od nasih. Bekovi losi na ovoj utakmici, Miljkovic igra najslabije poluvreme od kad je stigao - sve u svemu nekvalitetna utakmica, ali imamo prednost. Kad smo neke utakmice igrali pet puta bolje nismo bili ni blizu da budemo u prednosti, fudbal je veoma cudna igra ako se navija za Partizan...