Hrabri Ivanović za "Sportske" - "Čast je i privilegija igrati protiv Ajaksa, priželjkujem 0:2"

Autor: Mladen Heleta
sreda 24.07.2024.
11:15
Izvor: Sportske.net

Optimizma mu ne manjka...

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Odleteli su fudbaleri Vojvodine jutros u 10 sati za Amsterdam, gde ih sutra od 20.30 sati na "Johan Krojf Areni" čeka prva utakmica drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv slavnog Ajaksa.

Sa Novosađanima je na put krenuo i naš novinar Milovan Longinov, koji je pred sam let razgovarao sa mladim ofanzivcem Voše Mihailom Ivanovićem.

Iako su svi svesni, pa i on sam, da je četvorostruki šampion Evrope apsolutni favorit u duelima sa srpskim timom, Ivanović je zračio velikim optimizmom i čak je najavio i senzacionalni trijumf Vojvodine.

"Igramo protiv jednog velikog kluba, ali daćemo sve od sebe da donesmo pobedu u Novi Sad i olakšamo sebi posao pred revanš u Bačkoj Topoli", kazao je Ivanović i dodao:

"Pritisak uvek postoji, ali ćemo se potruditi da ga smanjimo. Ipak smo mi Vojvodina, a Vojvodina nije mali klub. Ajaks jeste veliki, ali mislim da možemo da se nosimo sa tim i čast je i privilegija igrati protiv tako velikog kluba", jasan je Ivanović.

Postoje najave da će upravo on sutra uveče biti na radaru brojnih skauta i menadžera evropskih klubova.

"Trudimo se da ne razmišljamo o tome ko će doći da gleda meč. Spreman sam maksimalno, fokusiran samo na Vojvodinu i uspeh svog tima", jasan je mladi napadač.

Na pitanje koji rezultat priželjkuje, "opalio je kao iz topa".

"Priželjkujem 0:2".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke