''Hvala ti na svemu, Zvezdo...''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 07.06.2021.
21:38
Izvor: Sportske.net

Rastanak koji navijači nisu očekivali.

Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Protekli vikend obeležio je odlazakiskusnog štopera Nemanje Milunovića iz Crvene zvezde u tursku Alanju, posle neuspelih pregovora sa upravom srpskog šampiona u vezi nastavka saradnje.

Milunoviću jeste istekao ugovor sa Zvezdom, ali utisak je da je većinskka javnost bila uverena da će naći zajednički jezik sa upravom i na leto krenuti u novi pohod ka Ligi šampiona.

Dok se očekivao njegov novi potpis u Zvezdi, osvanuo je potpis za Alanju, posle čega se Nemanja Milunović na Instagramu obratio navijačima crveno-belih.

''Posle dve i po godine na koje sam najviše ponosan u svojoj karijeri, želim da se od srca zahvalim svim navijačima, celoj upravi Crvene zvezde, svim zaposlenima u klubu, stručnom štabu i naravno mojim saigračima za sve što su uradili za mene i za sve što smo zajedno postigli. Tri titule, Kup Srbije, evropska proleća, grupne faze Lige Šampiona i Lige Evrope, dugo iščekivana dupla kruna i milion uspomena koje će zauvek ostati u srcu… Hvala ti na svemu Zvezdo. Voli vas vaš Đed'', napisao je Milunović.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke