Hvang: ''Nije dovoljno igrati dobro za Zvezdu, moramo da pobeđujemo''

Autor: Darko Mitrović
utorak 07.11.2023.
23:33
Izvor: Sportske.net

Iako je u letnjem prelaznom roku među poslednjima stigao u ekipu, brzo je shvatio suštinu.

www.starsport.rs
www.starsport.rs

Povezane vesti

Crvena zvezda je večeras poražena na ''Marakani'' od Lajpciga rezultatom 1:2, u utakmici četvrtog kola Grupe G Lige šampiona, a jedan od aktera ovog meča bio je i korejski vezista Hvang In-Bom.

''U prvom delu nismo počeli dobro. U drugom smo taktički i mentalno promenili naš stil, igrali smo bolje u tom periodu. Kao što smo igrali u Nemačkoj, bila je slična utakmica. Za sledeće utakmice moramo da budemo precizniji u završnici i da postižemo više golova'', konstatovao je na početku razgovora za Arenu sport.

Zvezdi sada ostaje da se izbori bar za treće mesto i plasman u Ligu Evrope. Za to bi joj bila dovoljna pobeda nad Jang bojsom u Bernu u sledećem kolu.

''Moramo da pobedimo da bismo osigurali treće mesto. To je izazov za nas, biće teško, jer igramo na strani, ali sigurni smo kao i uvek da će biti naših navijača. Ako budemo igrali kao drugo poluvreme večeras, biće to dobro.

Neverovatan je osećaj igrati pred našim navijačima. Nije nikome lako pred njima, dajemo sve zbog njih. Moramo da im vratimo na terenu, jer oni zaslužuju bolje rezultate. Nije dovoljno igrati dobro za Zvezdu, možemo da budemo srećni samo ako pobeđujemo, pa i u Ligi šanmpiona'', zaključio je Hvang.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke