Hvang: "Presrećni smo!"

Autor: Lazar Nikolić
sreda 24.04.2024.
22:25
Izvor: Sportske.net

Korejac je zablistao večeras.

FK Crvena zvezda
FK Crvena zvezda

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u finale Kupa Srbije.

Crveno-beli su večeras sa 2:0 savladali Partizan u polufinalu i zasluženo će se 23. maja boriti za trofej protiv Vojvodine.

Jedan od najboljih igrača u Zvezdinom timu bio je Korejac In Beom Hvang.

"Svi smo srećni, kao što možete da vidite. Nije samo zbog prolaska u finale, već i zbog trijumfa nad večitim rivalom. Presrećni smo zbog toga, ali sada moramo da nastavimo i da pobedimo u narednih sedam utakmica", rekao je Hvang nakon utakmice.

Imao je Hvang probleme sa gostujućim navijačima, koji su ga neprekidno gađali prilikom izvođenja kornera ispod njihove tribine.

"Neobično, ali desilo se već kada smo igrali na njihovom stadionu. Znao sam da će me ponovo gađati, ali isto tako sam svestan da imam podršku Zvezdinih navijača. S obzirom da je to slučaj, ostao sam vrlo pribran i fokusiran", opisao je tu situaciju Korejac.

Hvang je bio najzaslužniji za prvi pogodak domaćina, jer je sjajnim driblingom izbacio iz igre Kalulua, asistirao Olajinki, da bi na kraju akcije defanzivac Partizana Aleksandar Filipović postigao autogol.

"Svestan sam da umem dobro da centriram. Moram da budem fokusiran na svaku loptu, da ih dobro distribuiram, jer znam da su u petercu saigrači poput Kataija, Endiajea, Spajića i Dragovića koji su sjajni skakači. Nastaviću da centriram najbolje što mogu", zaključio je Hvang.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke