I dalje bez Bahara pred medijima: "Zvezda odigrala jedno od najboljih poluvremena u sezoni"

Autor: Nemanja Janošev
subota 21.10.2023.
21:31
Izvor: Sportske.net

Utisci sa dve strane.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Jedan od pomoćnika Baraka Bahara na klupi Crvene zvezde Boris Savić analizirao je pobedu svoje ekipe od 3:2 nad Javorom u 12. kolu Super lige Srbije.

Ni ovog puta nije bilo izjave Baraka Bahara za javnost, a sve datira od momenta sukoba u Izraelu usled čega je on izrazio želju da se ne oglašava. To pred medijima u domaćem šampionatu čini Boris Savić koji je posebno istakao rad i želju junaka utakmice Jovana Mijatovića koja mu se isplatila .

"Važna pobeda, za gledaoce interesantno, za nas strestna. Prvo poluvreme je bilo jedno od najboljih u ovoj sezoni. Nismo dozvoljavali protivniku da jednom organizovano pređe na polovinu. Otvaramo korektno i drugo poluvreme, dešava nam se neshvatljiv pad u igri. Iz nedostatka koncentracije u odbrani, ulazimo u problem. Pohvalio bih Mijatovića koji je dosta toga promenio u poslednje vreme u svom radu. Jako je bitno za njega da pogađa i ovo je nagrada za njegov trud".

S druge strane, Javor je bio bez prvog trenera Radovana Ćurčića zbog suspenzije, pa je ekipu na ovoj utakmici vodio pomoćnik Milovan Milojević.

"Prvih 45 minuta Zvezda je bila dominantna, dobro je što je bilo samo 1:0. Nismo imali šta da izgubimo, malo smo osvežili tim, igrači sak lupe su nam doneli dosta. Izgubili smo, Zvezda je bila bolja. Imamo neke segmente na kojima moramo da radimo i da se usredsredimo na utakmice protiv ekipa sa kojima imamo sličan kvalitet", kazao je Milojević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke