"Delije" pozivaju za mobilizaciju u petak: "Imamo sedam dana da smislimo kako ćemo..."

Autor: Nemanja Janošev
petak 11.10.2024.
17:59
Izvor: Sportske.net

Petak je praznik za sve zvezdaše.

2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Fudbaleri i košarkaši Crvene zvezde će idućeg petka odigrati svoje utakmice u Super ligi Srbije, odnosno Evroligi.

Pravi praznik sporta za sve navijače ovog kluba, uz činjenicu da će duel fudbalskog tima protiv niškog Radničkog verovatno ispratiti znatno manje ljudi nego što bi to bio slučaj da se igra u večernjem terminu. Razlog je jer je duel zakazan za sledeći petak, 18. oktobar, od 16.00 sati.

Samo četiri časa kasnije, na programu je meč košarkaša Crvene zvezde protiv Barselone, što je i razlog termina kako se susreti ne bi preklapali. Navijačka grupa svesna je da će za mnoge biti teško da dođu na stadion "Rajko Mitić", ali pozivaju da Beograđani dođu u što većem broju.

"Očekuju nas dve utakmice u Beogradu koje će odigrati naš fudbalski i košarkaški klub. Fudbalski klub je pomerio utakmicu sa subote na petak da bi igrači mogli da se dodatno da se spreme za jako bitan meč u Monaku, dok je u petak takođe 4. kolo Evrolige gde se naš klub sastaje sa Barselonom. Fudbal počinje u 16 časova, a košarka u 20. Ostavljeno je dovoljno vremena da može da se sa Marakane stigne do Arene. Za košarkaški meč nema potrebe pozivati ljude, već sada znamo da će hala biti mala da primi sve koji žele na taj meč, ali fudbalski meč protiv Radničkog iz Niša, ne bi smeli da zapostavimo, iako je termin odigravanja ove utakmice poprilično zahtevan i diskutabilan. 

Ali, imamo 7 dana od ove objave da svi gledamo kako ćemo uskladiti svoje obaveze i da nastavimo borbu za titulu i damo podsretk igračima pred utakmicu koju igramo u Ligi Šampiona u Monaku, i nakon toga stižemo u Arenu na utakmicu sa Barselonom. Ovo je izazov veliki za Zvezdaše, pre svega za Beograd, koji bi morao da se probudi! Ovo je izazov za Sever, za grupu, za sve one koji misle za sebe da su Zvezdaši. Tražili smo godinama i sanjali da nam klubovi igraju najjača Evropska takmičenja. Onda ponekad donose i ovakve situacije. Zato, petak 18.10...

CRVENA ZVEZDA - RADNIČKI NIŠ 16 časova

CRVENA ZVEZDA - BARSELONA 20 časova", stoji u saopštenju navijačke grupe.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke