I Fejenord u Humskoj bez najboljeg strelca, a ko bi mogao da propusti revanš?

Autor: Darko Mitrović
sreda 09.03.2022.
17:44
Izvor: Sportske.net

Holanđani objavili spisak igrača za utakmicu protiv Partizana.

EPA-EFE/Tom Bode
EPA-EFE/Tom Bode

Povezane vesti

Ekipa holandskog Fejenorda doputovala je danas u Beograd, gde će u četvrtak od 18.45h odigrati prvu meč odmine finala Lige konferencija protiv srpskog predstavnika, ekipe Partizana.

Zanimljivo, i jedni i drugi će sutra nastupiti bez svojih najboljih strelaca - Partizan bez Rikarda Gomeša zbog isključenja u revanš meču protiv Sparte, a Fejenord bez Gusa Tila koji je sa 13 golova u Erediviziji najbolji strelac ekipe iz Roterdama i jedan od najboljih u ligi.

Osim Tila, na spisku putnika za Beograd, a koji možete da vidite u prilogu, nema ni švedskog veziste Volmarka, a igrač kome preti suspenzija za revanš jeste mladi štoper Fejenorda i jedan od najstandardnijih u njihovoj ekipi, 22-godišnji Tajrel Malasija.

Što se tiče ekipe Partizana, već smo pisali da će žutog kartona morati da se paze štoper Igor Vujačić, golman Aleksandar Popović i kapiten Lazar Marković.

*


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vlada Mutavi
Wednesday, 09.03.2022
21:00

Fejnord za razliku od nas se ne oslanja na golove samo jednog fudbalera. U Partizanu izuzimajući Rikarda, niko drugi ne ume da pogodi protivnički gol.