I Kragujevčani u akciji za Radakovića, dođite na ''Čika Daču''!

Autor: Darko Mitrović
sreda 08.12.2021.
17:54
Izvor: Sportske.net

Humanitarna akcija sve masovnija uoči predstojećih praznika.

 Srdjan Stevanovic / Starsport
Srdjan Stevanovic / Starsport

Povezane vesti

Predugo već traje neizvesnost da li će se prikupiti novčana sredstva neophodna za dalje lečenje nekadašnjeg golmana Partizana Radovana Radakovića. Ostalo je da se sakupi još oko 50.000 evra, a Radakovićevi prijatelji i nekadašnji saigrači u susret novogodišnjim i božičnim praznicima odlučili su da skinu tu veliku brigu sa Radakovićevih leđa, kako bi mogao na miru da se posveti daljem lečenju i terapijama.

Preneli smo juče da će u petak od 19 časova i 30 minuta bivši asovi Crvene zvezde i Partizana odigrati humanitarnu utakmicu u hali ''Pinki'', opširnije o tome čitajte OVDE, a u akciji su i Kragujevčani.

Naime, kragujevački Radnički 1923 objavio je da će predstojeća prvenstvena utakmica sa TSC-om na ''Čika Dači'' imati humanitarni karakter, a cilj je da se što više novca sakupi za lečenje Radovana Radakovića koji je 2000. godine upravo iz Radničkog prešao u Partizan. Kasnije je, u sezoni 2015/16 Radaković bio i trener Radničkog.

''Fudbalski klub Radnički 1923 se uključuje u humanitarnu akciju prikupljanja pomoći našem bivšem golmanu i treneru Radovanu Radakoviću.

Dogovorom našeg kluba i partnerske firme Ticketing doo zajedno ćemo se odreći prihoda sa utakmice.

Gledaoci će prisustvo na stadionu moći da obezbede pokazivanjem poslate SMS poruke sa tekstom 1082 na broj 3030.

Karata za utakmicu u slobodnoj prodaji na biletarnicama našeg stadiona neće biti.

Molimo sve simpatizere da u što većem broju uzmu učešće u ovoj humanitarnoj akciji'', navodi se u saopštenju Radničkog 1923.

Utakmica Radnički 1923 - TSC biće odigrana u subotu od 13 časova na ''Čika Dači''.

*


*

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke