I Rusi i Amerikanci ušli u trku za Bukarija!

Autor: Darko Mitrović
subota 16.12.2023.
10:15
Izvor: Sportske.net, Kurir

A Englezi su još ranije započeli tu trku.

EPA-EFE/ADAM VAUGHAN
EPA-EFE/ADAM VAUGHAN

Povezane vesti

Još samo dva kola ostala su do kraja jesenjeg dela sezone u Superligi, a Crvena zvezda bi tokom predstojećeg zimskog prelaznog roka mogla da ostane bez jednog od svojih najboljih igrača - reprezentativca Gane Osmana Bukarija.

Pre mesec dana se pojavila informacija da je za Bukarija na ''Marakanu'' navodno stigla ponuda od 11.000.000 evra, kasnije se spekulisalo da su u pitanju pojedini engleski klubovi zainteresovani za Bukarija, poput Notingem Foresta, a sada ''Kurir'' prenosi svoja najnovija saznanja da su u trku za Bukarija ušli i - Rusi i Amerikanci!

Pomenuti izvor navodi da je Los Anđeles Galaksi, čije boje brani nekadašnji napadač Crvene zvezde Dejan Joveljić, pokazao interesovanje za Bukarija, a iz Rusije se javio moskovski Spartak, za koji nastupa bivši štoper Crvene zvezde i reprezentativac Srbije Srđan Babić.

Za sada nije poznato koliko su LA Galaksi i Spartak spremni da ponude za transfer Bukarija, ali u Zvezdi ne žele da razmatraju ponude ispod 10.000.000 evra.

To je više nego trostruka suma u odnosu na onu koju je Zvezda platila na ime obeštećenja pre godinu i po, kada ga je dovela iz belgijskog Genta za tri miliona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke