I Zvezda pali motore, lepe vesti iz Soluna

Autor: Aleksandar Golubović
utorak 22.06.2021.
13:30
Izvor: Sportske.net

Radno i na "Marakani".

Crvena zvezda/Twitter
Crvena zvezda/Twitter

Povezane vesti

Prva grupa fudbalera Crvene zvezde danas je obavila preglede u Zavodu za sport i medicinu sporta Republike Srbije pred početak priprema za narednu sezonu. 

To znači da se u danu kada je Partizan zvanično počeo pripreme za narednu sezonu, radno je i na "Marakani", gde se izabranici Dejana Stankovića polako spremaju za izazove ovoga leta.

Dok igrači obavljaju neophodni deo pre nešto što zvanično počnu sa pripremama, uprava vredno radi na realizovanju najvećeg transfera ovog leta - dolasku Aleksandra Prijovića.

Pre dva dana pojavila se informacija da bi bivši klub nekadašnjeg reprezentativca Srbije PAOK želi da ga vrati u svoje redove, ali iz Soluna su danas stigle nove informacije koje idu u korist srpskog šampiona.

PAOK se okrenuo drugim imenima, a isti izvor navodi da je prioritet angažovanje napadača lisabonskog Sportinga Andreaša Sporara.

Kompletiranje Prijovićevog transfera moglo bi da potraje još dve ili tri nedelje, što  znači da će Stanković teško moći da računa na njega za duele protiv Makabija ili Kairata u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.


Transfer bi u najboljem slučaju mogao da se realizuje polovinom jula, a kao što smo i ranije naveli čovek koji je doneo Srbiji plasman na poslednji Mundijal potpisao bi trogodišnji ugovor sa Zvezdom gde bi na ime plate inkasirao tri miliona evra u tom periodu.

Osim Prijovića, sve intezivnije pregovara o dovođenju levog beka iz inostranstva. Izbor je pao na Kolumbijca Hoana Mohiku, koji je prošlu sezonu proveo u Elčeu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke