I Zvezdi i u Novom Sadu iste evropske sudije, Voši i Partizanu "penaldžija"

Autor: Nemanja Janošev
sreda 21.07.2021.
15:30
Izvor: Sportske.net

Poznate sudije za predstojeće kolo.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Ling Long Superliga Srbije objavila je spisak arbitara koji će biti na radnom zadatku tokom predstojećeg 2. kola domaćeg prvenstva.

Kao po običaju, najveći broj očiju je usmeren ka Crvenoj zvezdi i Partizanu. Aktuelni prvak zemlje će za rivala imati lučansku Mladost i veliki su favoriti da osvoje prva tri boda posle remija u uvodnom kolu sa Vojvodinom.

Na centru "Marakane" naći će se Miloš Milanović, kojem će pomagati Jovan Grujić i Jovan Petrović. Sudije evropskog kalibra, koji u svojim životopisima imaju finala Lige šampiona i Lige Evrope Dalibor Đurđević i Milovan Ristić obavljaće funksiju VAR, odnosno AVAR.

Kada je reč o meču koji izaziva najveću pažnju budući da je u pitanju derbi u Novom Sadu gde će Vojvodina ugostiti Partizan, glavni sudija biće dobro poznati Novak Simović.

U domaćim okvirima važi za jednog od sudija koji uživa veliko poverenje FSS. Prethodne sezone sudio je 27 puta u domaćem prvenstvu, a čak 18 puta je pokazivao na belu tačku. Grešio ili ne, sada pravo na tako nešto neće imati, s obzirom na to da je VAR tehnologija, kako je poznato, uvedena u domaći fudbal.

Njemu će pomagati Miloš Đorović, te rođeni brat Miloš Simović. U VAR sobi u Staroj Pazovi biće identičan dvojac kao i sa meča Crvene zvezde i Mladosti - Dalibor Đurđević i Milovan Ristić.

Zbog nedovoljnog broja arbitara, sudije se ponavljaju u istom kolu, ali u drugačijim ulogama, te to ni ubuduće ne bi trebalo da bude iznenađenje.

Kompletan spisak možete pogledati OVDE.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DRUG OSTOJA
Wednesday, 21.07.2021
16:00

Čim mu je rođeni brat asistent, sigurno je pošteno došao do tog mesta.