I Zvezdini omladinci igraju protiv Liverpula, zašto opet nema TV prenosa?

Autor: Darko Mitrović
utorak 23.10.2018.
22:47
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Drugu utakmicu uzastopno nećemo moći da u TV prenosu vidimo omladinsku ekipu Crvene zvezde u U19 Ligi šampiona.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

U prva dva kola, ekipa Bratislava Živkovića ostavila je veoma dobar utisak. Protiv Napolija su igrali 1:1 na Banovom brdu, a onda ''tesno'' izgubili u Parizu od PSŽ-a sa 2:1.

U sredu od 16 časova Zvezda gostuje Liverpulu na ''Langtri Parku - St Helens'', ali nažalost ponovo neće biti TV prenosa.

Jedino je utakmica Crvena zvezda - Napoli direktno prenošena na TV Arena Sport, ali nije bilo prenosa utakmice protiv PSŽ-a.

RTS u svojoj programskoj šemi ponovo nema utakmicu Zvezdinih omladinaca u Ligi šampiona, ali će se na njihovom prvom programu sutra emitovati direktan TV prenos seniorskih ekipa Liverpula i Crvene zvezde (20:55h).

U vreme dok njihove U19 ekipe budu vodile borbu, od 16 časova će na prvom kanalu ''Arena Sporta'' biti emitovan drugi meč iz ove grupe, PSŽ-Napoli.

Dan pre duela sa Liverpulom, trener U19 ekipe Crvene zvezde Bratislav Živković pohvalio je rivala, ali i poručio da se njegov tim neće uplašiti.

''Očekivanja su uvek najveća, a kako bismo ih ostvariki potrebno je da uložimo mnogo energije, napora i truda. Liverpul je verovatno i najbolja ekipa u našoj grupi, najkvalitetniji rival, ali iza nas su već dve utakmice i dovoljno iskustva. Upravo lekcije iz mečeva sa Napolijem i PSŽ-om ulivaju mi nadu da ćemo u Engleskoj biti još bolji'', izjavio je Živković.

I ovoga puta, crveno-bele će u startnih 11 predvoditi Dejan Joveljić i Aleksa Terzić, koji su priključeni i prvom timu.

''Drago mi je što su Joveljić i Terzić sa nama. Njihovo prisustvo veoma nam znači, donose kvalitet. Joveljić je postigao dva pogotka i nadam se da će u Liverpulu nastaviti golgetersku seriju. Raduje odlična forma koju potvrđuju i pogoci u seniorskom fudbalu'', zaključio je Živković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Tuesday, 23.10.2018
23:27

Ajmo Jovelja jos jedan gol i po prvu pobedu.

avatar
bagra
Tuesday, 23.10.2018
22:54
avatar
Dr fudbala Miloje
Tuesday, 23.10.2018
22:53

Да их барем победе омладинци.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Tuesday, 23.10.2018
23:28

Bolje da omladinci izgube, a pobedi prvi tim, ah, ha, ah, ha, sto sam skroman.