I ''Zvezdino dete'' stiglo u Kragujevac, Radnički danas predstavio dva pojačanja!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 12.01.2023.
16:25
Izvor: Sportske.net

Šumadinci sve jači.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Posle serije odlazaka tokom zimske pauze, kragujevački Radnički je ovih dana zaređao i sa pojačanjima.

Podsetimo, Kragujevčani su najpre doveli nigerijskog napadača Žofrija Činedua, a juče i iskusnog štopera Milana Mitrovića, nekadašnjeg igrača Partizana.

Ni tu se nisu zaustavili, pa su već danas predstavljena još dva pojačanja Radničkog.

Vezni red kragujevačkog superligaša pojačao je ofanzivni vezista Vasilije Đurić, koji je prethodnih godinu i po proveo u ekipi Metalca iz Gornjeg Milanovca.

On je danas potpisao ugovor do kraja naredne sezone sa Radničkim, a tokom jesenjeg dela sezone je na 17 odigranih utakmica postigao četiri gola, uz pet asistencija u dresu Metalca.

Vasilije Đurić ima 24 godine, prošao je Zvezdinu omladinsku školu, ali je u seniorskoj konkurenciji nastupao za OFK Beograd, Sinđelić, Inđiju i TSC, odakle je u leto 2021. godine stigao u ekipu Metalca.

A posle napadača, štopera i veziste, Radnički je danas doveo i novog golmana. U pitanju je 21-godišnji Miloš Mladenović koji je sa Kragujevčanima potpisao ugovor do maja 2026. godine. On je ponikao u leskovačkoj Dubočici, a do Kragujevca ga je put vodio preko leskovačke Sloge, Dinama iz Vranja i Jedinstva iz Paraćina.

Radnički je prvi deo sezone završio na osmom mestu i na proleće će pokušati da makar zadrži tu poziciju i plasira se u plej-of.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke