Iako potpuno desetkovan, Ludogorec ide na pobedu protiv Zvezde

Autor: Nemanja Janošev
sreda 24.11.2021.
18:10
Izvor: Sportske.net

Sada su se stvari obrnule.

EPA-EFE/HUGO DELGADO
EPA-EFE/HUGO DELGADO

Povezane vesti

Trener fudbalera Ludogoreca Stanislav Genčev izjavio je da se njegova ekipa suočava sa kadrovskim problemima pred meč sa Crvenom zvezdom u Beogradu.

Dve ekipe se sastaju u utakmici pretposlednjeg kola grupne faze Lige Evrope, a Ludogorec je praktično bez šansi za ostanak u evropskim kupovima budući da su ostvarili tek jedan bod. Eventualna pobeda protiv Crvene zvezde održala bi njihove nade živim.

"Ludogorec u svakom meču ide na pobedu. Nadam se da ćemo pobediti Crvenu zvezdu i tako se približiti cilju, a to je da prezimimo u Evropi. Meč će propustiti Aleks Santana, Sisinjo i Anton Nedjalkov, dok Kauli i Marin nisu registrovani za Ligu Evrope. Povređen je i Žosue Sa", kazao je Genčev.

Ali, tu nije kraj mukama Stanislava Genčeva. Morali su u prvi tim da uključe i nekoliko omladinaca.

"Kiril Despodov je deo naše grupe. Pridružili smo joj nekoliko momaka iz drugog tima. Poraz od CSKA 1948 prošlog vikenda trebalo bi da bude signal igračima, da ni u jednom trenutku ne smeju da se opuštaju", istakao je Genčev.

Ludogorec će večeras trenirati na najvećem srpskom stadionu nakon što su danas popodne doputovali u Beograd i to 20 minuta ranije nego što je planirano.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke