Ibrin klub video našpanovanu Čuku! Šveđani će sanjati Docića

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 05.08.2021.
22:56
Izvor: Sportske.net

Odlična utakmica za Čukarički i lepa prednost pred revanš. "Brđani" jedini srpski tim sa pobedom u evrokupovima ove sedmice.

FK Čukarički
FK Čukarički

Povezane vesti

Fudbaleri Čukaričkog pobedili su Hamarbi sa 3:1 (2:1) na stadionu u Humskoj u okviru prvog meča 3. runde kvalifikacija za Ligu konferencija.

Hrabra igra momaka Dušana Đorđevića rezultirala je trijumfom nad favorizovanim Hamabijem, klubom, čijih je 50 odsto akcija u vlasništvu Zlatana Ibrahimovića.

Nisu se uplašili fudbaleri sa Banovog brda, ni najmanje, švedeskog tima predvođenog našim stručnjakom Milošem Milojevićem. Već posle 16 minuta igre  Ibrahima Endiaj je mogao da bude junak, ali je njegov udarac iz neposredne blizine bio izblokiran. Prethodno je Docić izveo slobodan udarac sa dvadesetak metara, što je odbio golman Dovin.

To kao da je nagovestilo ono što će uslediti nekoliko minuta kasnije. Povukao je napad Đorđe Jovanović kroz sredinu, Endiaj mu je otvarao prostor i razvukao odbranu rivala, a špic Čuke pogodio mrežu rivala za senzacionalno vođstvo. Međutim, tri minuta kasnije, rezutlat je anuliran.Ludvigson je iskoristio svoju brzinu pokraj Drezgića i Docića i matirao Petrovića za 1:1.

Mogao je Čukarički neštko kasnije do novog vođstva. Igrao se 35. minut kada je Endiaj sa nekoliko metara pogodio stativu iako je imao čistu situaciju budući da je Dovin bio na zemlji. 

Izuzetno aktivni Endiaj kreirao je ubrzo akciju za svog kapitena Marka Docića čiji udarac nije mogao da brani Dovin za veliku radost Čukaričkog. Da nije bilo slučajno, Docić i Čukarički pokazali su na startu drugog poluvremena. Praktično preslikan pogodak postigao je Čukin kapiten, ovog puta, posle dodavanja Jankovića za velikih 3:1!

Definitivno, ogromna pobeda Čukaričkog, jedinog srpskog tima koji je zabeležio pobedu u evrokupovima ove sedmice.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke