Idealno pojačanje? FK Partizan pronašao "gol-mašinu"!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 07.06.2023.
19:00
Izvor: Sportske.net

Ukupno 26 golova ove sezone.

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Tajron Konrad je fudbaler koji bi mogao da bude novo pojačanje Partizana. 

Radi se o napadaču koji je postigao 26 golova ove sezone igrajući za Sutjesku iz Nikšića, a u razgovoru za "Mondo" je potvrdio da postoji interesovanje srpskog velikana. 

"Usijao mi se telefon... Dobio sam mnogo poruka, šalju mi tekstove gde me povezuju s Partizanom. Ne znam mnogo o tome, mislim da su zasad to glasine. Ali Partizan je sjajan klub, videćemo da li je to tačno. Znam da je Partizan veliki klub, sada ne mogu ništa više da kažem. Ukoliko dobijem ponudu, videćemo... Toliko mogu da kažem u ovom trenutku", rekao je najbolji strelac prvenstva Crne Gore za "Mondo"

Borac iz Banjaluke je, navodno, takođe zainteresovan, ali Konrad neće u tu sredinu. 

"Znam za taj klub, ali to nije opcija koja mi je interesantna. Borac je dobar klub, znam da su igrali kvalifikacije za Ligu šampiona, igraju Evropu, ali nisu opcija, jer mislim da to ne bi bio najbolji potez za mene", rekao je Konrad.

Ono što je zanimljivo, jeste da je on rođak Rojstonu Drenteu, nekadašnjem fudbaleru Real Madrida koga smo u Srbiji dobro zapamtili u onom finalu EP za mlade kada je Holandija savladala Srbiju sa 4:1...

Inače, Konrad ima 26 godina, a ovog meseca mu ističe ugovor sa Sutjeskom...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke