"Idemo na večeru kod Zvezde, a Radnik je na meniju"

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 13.12.2021.
08:35
Izvor: Sportske.net

Zvezda domaćin Radniku, šta su spremili gosti?

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Dušan Đorđević sa nestrpljenjem dočekuje utakmicu protiv Crvene zvezde, Radnik je za sada jedini klub koji je uspeo da nanese poraz aktuelnom šampionu Srbije.

Đorđević ističe da ide "na večeru" i da je "Radnik na meniju".

"Pre svega čestitam Zvezdi na poslednjem uspehu koji je napravila. Oni pozivaju navijače da prisustvuju utakmici i proslavi tog uspeha, a na nama je da baš na tom meču izgledamo najbolje moguće, da pružimo žestok otpor. Slavlje kod domaćina izgledaće, figurativno rečeno, idemo kod slavljenika na večeru, a mi smo na meniju. Probaćemo da makar budemo nezgodan i tvrd zalogaj", rekao je Đorđević. 

Kaže da se ponovo nada čudu, ali ovoga puta daleko većem, pobediti Zvezdu na stadionu "Rajko Mitić". 

"Znamo da se čuda ne dešavaju svaki dan i da je ona pobeda na našem terenu u neku ruku proglašena za čudo, ali sport je takav, mora se ići sa verom i nadom da možeš nešto da uradiš. Tako se i spremamo za ovu utakmicu, ne bi ni bili sportisti kada se ne bi nadali da možemo nešto da uradimo i da izgledamo kao prava ozbiljna ekipa. Ko god da izađe na teren od momaka sigurno je da će biti dodatno motivisan. Sportski je nadati se, ali najaviti pobedu protiv Zvezde nije u mom opisu vaspitanja i sportskog duha", rekao je Đorđević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke