Identifikovani napadači na Vazuru!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 29.04.2016.
18:30
Izvor: Sportske.net

Trojica huligana koji su u četvrtak pretukli člana obezbeđenja i vozača generalnog direktora FK Partizan Miloša Vazure identifikovani su od strane nadležnih organa.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Vinovnici teškog incidenta koji se u četvrtak popodne dogodio ispred Upravne zgrade FK Partizan na stadionu u Humskoj uskoro bi trebalo da budu privedeni pravdi, saznaje "insajder.net".

Pomenuti izvor navodi da je Prvo osnovno tužilaštvo identifikovalo trojicu napadača na generalnog direktora FK Partizan Miloša Vazuru, ali nije moglo da izađe u javnost sa imenima zbog istrage koja je i dalje u toku.

Trojica huligana u četvrtak su brutalno pretukli vozača i člana obezbeđenja generalnog direktora FK Partizan Miloša Vazure koji je izbegao linč.

Ovaj incident zabeležile su kamere i mogli ste da ga pogledate OVDE, a tim povodom se tokom jučerašnjeg dana oglasio i FK Partizan zvaničnim saopštenjem koje ste mogli da pročitate OVDE.

Sada ostaje da sačekamo intervenciju policije koja bi od Prvog osnovnog tužilaštva mogla da dobije nalog za privođenje napadača ukoliko je tačno da su oni identifikovani.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
i.sarajevo
Friday, 29.04.2016
21:21

ma terzic je krv,,za sve je on kriv.....a ove zadnjih petnaestak dana ganjaju pa gadjaju jajima ili krompirima pa zatvoreni na derbiju pa ih zandarmerija cuva kad su domacini pa kazu neko im prijeti sta je ovo neka spanska serija,,,,ljudi te ganjaju ti bjezis dok te nestignu,,,ko zna mozda su i privatne stvari upitanju ili nekom lovu duzan ili navijaci cz,,,jsd nisu oni su posteni kao titini pioniri

avatar
Ali baba
Friday, 29.04.2016
20:24

Sta se prave ludi. Svi se oni znaju sa momkom kojeg su prebili, lepo su se izljubili i izgrlili. Huligani su poznati, samo je pitanje da li vlast zeli da ih pricesuira

avatar
zagar37
Friday, 29.04.2016
18:59

Nemojte samo te ljude da zovete navijacima. Oni su lazni navijaci koji ustvari diluju drogu i sami je koriste. Nije im stalo do kluba jer to nisu navijaci