Igor Duljaj: ''Krivo mi je, izvinjavam se sudiji Iliću''

Autor: Darko Mitrović
petak 16.02.2024.
20:30
Izvor: Sportske.net

Neka ovo bude primer da se atmosfera u srpskom fudbalu lako može promeniti nabolje, samo ako ima dobre volje i - kućnog vaspitanja.

2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Osim što sa Partizanom za sada uspešno vodi veliku borbu za titulu prvaka države, šef struke crno-belih Igor Duljaj je i svojom iskrenošću i neposrednošću u komunikaciji sa novinarima i navijačima stekao brojne simpatije, i to ne samo među pristalicama Partizana.

Nije se libio ni da se jesenas javno požali na finansijske probleme u klubu, ili da na primer proteklog vikenda na ilustrativan način kritikuje stanje terena na stadionu Javor Matisa u Ivanjici.

Tokom tog meča, koji je Partizan dobio sa 1:0, Duljaj se u jednom trenutku preoštro obratio sudiji Iliću, nezadovoljan pojedinim njegovim odlukama. Sada, kad su se strasti stišale, Duljaj je iskoristio priliku da se pomenutom arbitru javno izvini.

''Izvinio bih se sudiji Iliću, pogrešio sam što sam spomenuo familiju. Želeo sam da ga pitam šta bi rekao familiji šta bi rekao kod kuće kako mu je na utakmici bilo, ali me nije saslušao do kraja. 

Krivo mi je i izvinjavam se, nije trebalo da pominjem familiju. On ne treba da kaže javno žao mi je, ali za neke stvari može bar u prolazu da kaže da mu je krivo. Ništa više'', izjavio je Duljaj, tokom današnje pres konferencije uoči sutrašnjeg duela sa IMT-om.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke