Igor Matić: ''Suvišno je pričati o fudbalu po ovako lošem terenu''

Autor: Darko Mitrović
sreda 22.11.2023.
18:30
Izvor: Sportske.net

Dokle ćemo gledati ovakve terene u najvišem rangu srpskog fudbala?

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Napredak je večeras u Kruševcu savladao Čukarički sa 1:0 u zaostaloj utakmici osmog kola Superlige Srbije, ali tužno je bilo videti prazne tribine i očajan teren koji je još težim za igru učinila kiša koja je od sinoć padala.

Odmah po završetku meča, svoje prve utiske izneli su treneri dva tima pred kamerama TV Arena sport.

''Standardno. Dosta propuštenih prilika, često nam se to dešava u poslednje vreme, ali suvišno je pričati o fudbalu po ovako lošem terenu. Više se svela igra na neku drugu loptu, na dugu loptu... Čestitam stručnom štabu i ekipi Napretka'', kratko je izjavio trener Čukaričkog Igor Matić.

Mnogo boljeg raspoloženja večeras je Vladimir Gaćinović koji je nedavno preuzeo ekipu Napretka i rezultati se već vide.

''Ja sam obećao da ćete gledati sve bolji Napredak. Moja je želja da se ove tribine napune, šteta što nije bilo više publike, ali mislim da su svi pored malih ekrana uživali u fudbalu. 

Mislim da smo mogli i ubedljivije da savladamo renomiranu ekipu Čukaričkog koju jako cenim. Uspeli smo sa suženim rosterom da dobijemo ovaj meč i sakupićemo mi bodova, ne brinem se ja za nas. Ovo je timska pobeda, sve čestitke igračima, znali su kad treba da se branimo, kad da stanemo na loptu, kada i da pripretimo'', objašnjava Gaćinović. 


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke