Igore, izgleda da te opet ne čuju...

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 21.08.2023.
09:38
Izvor: Sportske.net

Partizan će morati sa istim timom na Dance, pa još oslabljenim, bez Belića...

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Povezane vesti

''Gde imamo problem? To je da nam fali par igrača. Pričao sam i ponavljam. Da li me neko čuje ili ne čuje, to ne znam'', rekao je, između ostalog, trener Partizana Igor Duljaj posle pobede nad Sabahom u četvrtak u Humskoj i plasmana u plej-of kvalifikacija za Ligu konferencija.

Tamo crno-bele čeka mnogo ozbiljniji rival, ekipa danskog Nordsjelanda koja je u prethodnoj rundi kvalifikacija eliminisala FCSB iz Bukurešta.

Prva utakmica je u četvrtak od 18.30h u Danskoj, a kako sada stvari stoje, Duljaju opet neće biti ispunjena želja po pitanju novih pojačanja, bar za prvi duel ovog dvomeča.

Uz to, crno-beli će morati u Danskoj i bez borbenog veziste Kristijana Belića koji je ''pocrveneo'' protiv Sabaha, pa će njegovo mesto najverovatnije zauzeti Aleksandar Šćekić.

Podsetimo, Duljaj odavno apeluje na upravu da se angažuje još jedan štoper, jer ih posle odlaska Igora Vujačića ima samo trojicu na raspolaganju (Ilić, Marković i Saničanin), ali se to pitanje i dalje nije rešilo, iako je prošlo skoro dva meseca od Vujačićevog transfera u Rubin iz Kazanja.

Dugo se pominjao Matija Nastasić, ali od njegovog povratka ipak neće biti ništa i sada je neizvesno ko bi mogao da popuni tu prazninu.

Uz to, Duljaj od uprave očekuje i još jedno pojačanje na krilu, gde može da računa na Severinu i Meniga, uz mlade Terzića i Trifunovića, dok se još jedan mladi igrač, Janko Jevremović oporavlja od povrede. 

S obzirom da tu Severina i Menig podnose najveći teret i da Severina od početka sezone, prema Duljajevim rečima, nije bio spreman za svih 90 minuta, razumljiva je želja trenera Partizana da na raspolaganju ima još jedno kvalitetno rešenje na krilu.

Dobra vest za crno-bele je transfer Aleksandra Mitrovića iz Fulama u Al Hilal, jer će dobiti značajan deo tog ''kolača'' od oko milion i 100 hiljada evra. Možda i ta finansijska ''injekcija'' pomogne da Duljajev glas konačno dopre do nadležnih u upravi.

Kada je u pitanju sportski direktor Ivica Kralj, on se na tu temu oglasio sredinom prošle nedelje, kada je naglasio da je najvažnije da se prođe Sabah.

To je Duljajev tim učinio, ali reakcija uprave se još čeka... 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke