"Igra senki" uvertira za Nordhauzen

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 28.01.2019.
12:09
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Na osnovu prepodnevnog treninga može se reći da će biti jako zanimljivo videti šta je Vladan Milojević spremio za prvi kontrolni meč u Antaliji.

FK Crvena zvezda
FK Crvena zvezda

Povezane vesti

Jedini trening koji su imali u ponedeljak fudbaleri Crvene zvezde posvetili su pripremi utakmice koja je zakazana za 17 časova po srednjeevropskom vremenu.

Nakon standardnog zagrevanje i igre ševe usledio je taktički deo rada na celom terenu i priprema za prvu proveru u kojoj će crveno-beli odmeriti snage sa nemačkim niželigašem Vaker Nordhauzenom.

Šef stručnog štaba Vladan Milojević uigravao je zamisli za današnji meč, pa je tako forsirana igra 11 na 0 ili "igra senki" jer na terenu nema protivnika.

Zanimljiv je bio izbor igrača, posebno u zadnjoj liniji i biće interesantno videti za koje dve postave će se Milojević danas odlučiti.

Očekuje se da u odnosu na duel sa Akritasom u Pafosu minute dobiju Milan Borjan i Vujadin Savić, dok je Miloš Vulić na posebnom režimu rada zbog udarca koji je dobio upravo na Kipru.

Utakmica počinje u 17 časova, a direktan prenos obezbeđen je na televiziji Arena sport, ali i na zvaničnom "You Tube" kanalu FK Crvena zvezda.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke