Igrač kola Superlige iz Novog Pazara, Tomić srušio NIšlije!

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 18.02.2021.
08:40
Izvor: Sportske.net, Superliga

Tokom aktuelne sezone zabeležio je 22 superligaška nastupa, uz dva postignuta pogotka.

FK Novi Pazar
FK Novi Pazar

Povezane vesti

Najbolji igrač nekompletnog 22. kola Linglong Tire Super lige Srbije je Branislav Tomić, strelac jednog od tri pogotka u pobedi Novog Pazara nad gostujućom ekipom Radničkog u derbiju kola.

Domaći tim je nakon brzo primljenog gola uspeo da u potpunosti preokrene rezultat i stigne do veoma važnih bodova u duelu sa Nišlijama (3:1).

Najzaslužniji za takav epilog je prvotimac Novog Pazara Branislav Tomić koji je postigao jedan pogodak i dao ogroman doprinos u postizanju preostala dva.

Prvo je nakon njegovog centaršuta  lopta okrznula jednog igrača odbrane Nišlija i stigla do strelca Almira Aganspahića, a potom je nakon faula nad njim igrač Radničkog Nikola Stanković dobio crveni karton, a iz sjajno izvedenog slobodnog udarca Miloš Mijić doneo prednost Novom Pazaru.

Pogodak Branislava Tomića, treći u mreži Nišlija, razrešio je sve dileme oko pobednika ovog susreta.

Branislav Tomić (26) je rođen u Čačku, igra na poziciji krilnog igrača, a ponikao je u mlađim kategorijama čačanskog Borca.

Tokom karijere je nastupao i za Polet iz Ljubića, Metalac, OFK Bačka i Inđiju, odakle je u julu prošle godine i stigao u Novi Pazar.

Tokom aktuelne sezone zabeležio je 22 superligaška nastupa, uz dva postignuta pogotka.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke