Igrači (ne)će na teren, Partizan izdao saopštenje o prodaji karata!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 22.04.2024.
12:45
Izvor: Sportske.net

Vest iz Humske o prodaji karata.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Burno je u Humskoj ovih dana, osim poraza od Crvene zvezde i razmirica unutar stručnog štaba, pojavile su se i informacije da igrači ne žele da igraju polufinale Kupa Srbije.

Ali, istovremeno je istog dana FK Partizan na svom zvaničnom sajtu izdao saopštenje o prodaji karata za meč koji je na programu u sredu u 19.00 na stadionu "Rajko Mitić". 

"Prodaja ulaznica za utakmicu polufinala Kupa Srbije, u kojoj se u sredu, 24. aprila, u 19 sati na stadionu „Rajko Mitić“ sastaju FK Crvena Zvezda i FK Partizan, za sektore namenjene navijačima Partizana (JUG i ZAPAD – Sektor 1), počela je danas, 22. aprila, od 10 časova.

Ulaznice za južnu tribinu koštaju 500 dinara, a za zapadnu tribinu 1.000 dinara i to su jedini sektori koji navijači FK Partizana mogu kupiti na blagajnama stadiona u Humskoj, kao i na prodajnom mestu Ticketline u TC Mercator", saopštio je FK Partizan. 

Kako za sada stvari stoje, igrači Partizana istrčaće na teren, ali čekamo i nastavak. Podsetimo, da je neposredno posle derbija i Ivica Kralj nagovestio ovakav scenario...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke