Igrači Partizana ne bi o suđenju: "Čuvali smo leđa jedni drugima, još mnogo bodova u opticaju!"

Autor: Ivan Cvetković
subota 09.03.2024.
20:00
Izvor: Sportske.net

Utiske slegli Bojan Kovačević i Samed Baždar.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana Bojan Kovačević i Samed Baždar podelili su svoje utiske sa novinarima nakon 172. Večitog derbija u kojem su "crno-beli" remizirali sa Crvenom zvezdom rezultatom 2:2.

"U ovakvim okolnostima... Sve ste videli šta se desilo, igrali smo zajedno i kompaktno, čuvali jedni drugima leđa. Želim da čestitam svojoj ekipi, a suđenje ne bih komentarisao. Sviđa mi se što smo igrali jedni za druge, ne bih ništa promenio. Zahvalio bih se našim navijačima što su došli u velikom broju i što su nam dali vetar u leđa. Voleo bih da bude tako na svakoj utakmici", rekao je Kovačević.

Baždar je svoju priliku sačekao sa klupe.

"Sa klupe je teže nego kada ste na terenu. Ambijent je bio neverovatan, bilo je navijača obe ekipe i uživali smo. Nisam osetio tenziju, ali je bila posebna atmosfera zbog derbija, recimo da sam imao pozitivnu tremu. Imamo minimalnu prednost, još je mnogo bodova u opticaju, nastavićemo gde smo stali. 

Ostaje žal zbog primljenog gola, mislim da smo mogli i da pobedimo, ali šta je tu je. To je fudbal, i oni su imali dosta šansi. Mnogo je bilo teško igrati sa igračem manje, i poslednji derbi koji sam igrao imali smo igrača manje. Zvezda je kvalitetan tim što je još teže kada dobijete isključenje", istakao je Samed Baždar.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke