Igrači Sinđelića se šetali protiv OFK Beograda? Zemunci izdali novo saopštenje

Autor: Nemanja Janošev
ponedeljak 20.03.2023.
19:10
Izvor: Sportske.net

Ovo zaista deluje nestvarno.

fkzemun.rs
fkzemun.rs

Povezane vesti

Fudbalski klub Zemun ponovo se oglasio saopštenjem u kojem osuđuju defanzivce Sinđelića u duelu 18. kola Srpske lige Beograd protiv OFK Beograda na 'Omladinskom stadionu'.

Zemunci su se nedavno oglasili traživši da se proveri regularnost utakmice BASK - OFK Beograd, a sada su ponovo uočili, kako između redova kažu, nepravilnosti u susretu Sinđelića i kluba sa Karaburme.

Naime, oni su priložili video na kojem se jasno vidi da defanzivci Sinđelića ne ulažu puno energije kako bi sprečili napadača OFK Beograda da postigne gol što ovaj čini i donosi svom timu trijumf za treće mesto u Srpskoj ligi Beograd. 

"Mislili smo da će se nakon našeg saopštenja za javnost neke stvari pomeriti sa mrtve tačke, ali izgleda da neće ili su se pomerile unazad. Nadamo se da će odbrambeni fudbaleri Sinđelića i na utakmici protiv Zemuna praviti greške koje se mogu videti na utakmicama petlića. Trenerski savet za ovog mladog momka: kada protivnički igrač prima loptu na ivici šesnaesterca, kreni ka njemu i probaj da blokiraš. Ako već to nisi uradio onda ne treba da skakućeš u bloku kao balerina i da moliš Boga da te lopta ne pogodi. I dalje je javnost gluva pored ušiju i slepa pored očiju. Idemo dalje, nema predaje", naveli su u svojoj objavi na Instagramu.

Zemun je lider trećeg po rangu takmičenja u zemlji sa tri boda više od OFK Beograda koji od skora ima novu upravu na čelu sa Kostadinom Terzićem i Stefanom Babovićem, dok je sportski direktor Andrej Mrkela.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke