"Igrači Zvezde razmaženi, stranci preplaćeni..."

Autor: Ivan Cvetković
sreda 27.11.2019.
23:20
Izvor: Sportske.net, vecernje novosti

Pljušte kritike na račun "crveno-belih".

EPA-EFE/ANDREJ CUKIC
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Povezane vesti

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Ognjen Koroman nije krio nezadovoljstvo partijom pulena Vladana Milojevića protiv Bajerna (0:6) u izjavi za Večernje novosti.

"To je realnost. Jeste bruka i sramota, ali su stvarno loše igrali. U čemu je tačno problem zahtava dublju analizu stručnog štaba i igrača, ali stvarno bruka za Zvezdu i srpski fudbal", smatra Koroman, a potom nastavio u još žešćem tonu.

"Ovi danas su više razmaženi i mislim da je mnogo fudbalera u Zvezdi preplaćeno, pogotovo stranci koji ne pružaju igre u skladu sa novcem za koji su dovedeni. Igrači sa strane nisu svesni odgovornosti Zvezdinog dresa i olako gledaju na sve to", kazao je Koroman.

Zvezda prodaje mlade i talentovane igrače iz svoje omladinske škole.

"Da li je to politika kluba da mi nemamo strpljenja da ispratimo Joveljića i braću Ilić... Kupujemo strance i forsiranje tih igrača će možda dati rezultate u nekom narednom periodu, ali zasada od toga nema rezultata."

"Zvezda se kvalifikovala u Ligu šampiona drugu godinu zaredom i misli da je rešila sve probleme. Međutim, možda je bolje da uđemo u LŠ, uzmemo novac i obezbedimo se finansijski, a da igramo u Ligi Evrope gde nam je mesto i gde pripadamo po kvalitetu. Ako se stabilizujemo psihički, mislim da imamo realne šanse da odigramo dobro u Atini i ostanemo u Evropi", smatra nekadašnji reprezentativac naše zemlje.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
jv
Thursday, 28.11.2019
13:40

Rad sa mladima i 1 ili 2 stranca od po 10 miliona. Ali kako onda kupiti jahtu?

avatar
Radovan Filipovic
Thursday, 28.11.2019
08:45

Kako igramo nas bi i u Ligi Evrope svaki tim odučio od fudbala.

avatar
Realan_PFC
Thursday, 28.11.2019
01:50

fali vise domacih igraca, igraca koji bi se borili za grb ........ fali jovicic, krsticis, katai, ristic ...... slicni igraci sa ovih prostora koji bi dali 120% za svoj klub ......... tek ce da se vidi sta ce doneti novo pravilo o broju stranaca u nasoj ligi, po meni samo jos veci broj poluproizvoda preplacenih tipa la para, asano takuma, kanjes, garsia, ndzae, koji samo protutnjaju kroz klub sa presmesnim ucinkom ........... neki klinci bi i vise se borili i vise uradili po meni .......... pa i da se izgubilo 0:6 sa svojim klincima mislim da bi bila manja sramota

avatar
Stefan Lazović
Thursday, 28.11.2019
01:06

Ljudi treba da shvate da ne moze preko moci. Ima da nas kantaju godinama, da bi dosli na neki nivo recimo Slavije, Salcburga, Dinama. Upravu je za mlade igrace, zasto ne istrpeti poneko dete, zasto moraju da se bacaju pare na neproverene strance.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Thursday, 28.11.2019
00:54

Ja sam oduvek vise voleo igrace iz nase lige jer oni sanjaju da nose dres jedne Zvezde, a svi stranci dolaze samo da redovno primaju platu. Treba ih sad sve zestoko udariti po dzepu da shvate velicinu kluba ciji dres imaju cast da nose.

avatar
Marco Popovich
Thursday, 28.11.2019
00:46

Slavija protiv Barse odigra nereseno i veceras se drzala dobro protiv Intera
i to sa samo dvojicom stranaca,ostali su domaci igraci!
A Zvezda neka samo gomila strance pa ce se ponoviti opet onaj scenario kada je Piksi dovodio raznorazne Carobnjake

avatar
Amar Zornic
Thursday, 28.11.2019
00:41

Mi ocekujemo da igraci placeni 1,5 mil evra razbijaju igrace vredne 50-100 mil ?!! Razocarani smo svi al malo realnosti nije na odmet .

avatar
Gogi-11
Thursday, 28.11.2019
13:14

Nije stvar da su oni trebali da ih razbiju niko to nije ocekivao ali smo ocekivali borbu i zalaganje i da primaju golove ali malo teze za dve utakmice sa bajernom dobijes 9 komada a samo 2 zuta kartona zar to nije dokaz ne borbenosti ne zainteresovanosti nista. A ocekujemo da recimo razbijemo,javor indjiju macvu i sve nase iz lige jer ipak igraju ligu sampiona ali mucak sta smo videli sem gnjavaze i mucenja jedva das macvi gol jedva iscupas bod javoru... sta da se prica vise tetzic mrkela milojevjc napolje a sa njima i svi atranci bez izuzetaka

avatar
Amar Zornic
Saturday, 30.11.2019
14:04

Ja sam vise zelje video od Garsije , Boacija i La Pare od svih domacin igraca zajedno , eto par izuzetaka Borjan i jos neki

avatar
Man united
Thursday, 28.11.2019
20:54

Нема тога код Делија изгледа. Ретко нереални навијачи.